100W IPA, Nya Carnegiebryggeriet - Bryggkit 10-liter | Det Lilla Köksbryggeriet
Snabba leveranser 1-3 dagar!
Meny
Sök produkt

100W IPA, Nya Carnegiebryggeriet - Bryggkit 10-liter100W IPA, Nya Carnegiebryggeriet - Bryggkit 10-liter100W IPA, Nya Carnegiebryggeriet - Bryggkit 10-liter100W IPA, Nya Carnegiebryggeriet - Bryggkit 10-liter100W IPA, Nya Carnegiebryggeriet - Bryggkit 10-liter

100W IPA, Nya Carnegiebryggeriet - Bryggkit 10-liter

1199 SEK

Antal:

Lägg i kundvagnen
✓ Leverans 1-3 dagar ✓ ★★★★★ 97% Google Reviews


Kittet innehåller:
1 st. 100W Nya Carnegiebryggeriet receptsats 10 liter
15 liter jäshink, halvtransparent med gradering i livsmedelskvalitet
Termometer
Kapsyleringsapparat
Kapsyler (ligger i den bruna receptpåsen)
Desinfektionsvätska
Jäsrör
Hävert

Om ölet: 

En (IPA)hyllning till gamla Luma fabriken i Hammarby sjöstad. En klassiker som funnits i Systembolagets standardsortiment ett bra tag. 100W är en perfekt torr och ljus IPA, med tydliga toner av grapefrukt och citron. Smaken bärs upp med inslag av krusbär och blåbär.

Stil: India Pale Ale (IPA)
Alkoholhalt: 6%
Svårighetsgrad: Enkel
Humle: Amarillo, Citra och Mosaic
Malt: Pilsner
Färg: Ljusgul
Doft och smak: Aromatisk och citrusaktig med inslag av krusbär, gula citroner, mogen grapefrukt och lite passionsfrukt och tallskog.
Passar till: Serveras vid 10-12°C till rätter av lamm- eller nötkött eller som sällskapsdryck. 
För dig som gillar: Nya Carnegiebryggeriet

Instruktioner+


Varje recept är unikt och det är viktigt att följa instruktionerna noga för just ditt recept. Instruktion för just detta recept hittar du här!

Så brygger du+

Livsmedelsinformation+


Innehållsförteckning: KORNMALT, humle, jäst

Förvaring: Jäst och humle förvaras bäst vid högst + 4 °C. Malt förvaras torrt och svalt.


Hållbarhet minst 3 månader. Se förpackning för bäst-före-datum.

Om Det Lilla Köksbryggeriet+


Originalet sedan 2010. Det perfekta ölbryggarkittet för nybörjare. Komplett med all utrustning och ingredienser du behöver för att brygga ditt eget öl. Ölbryggningskit från Det Lilla Köksbryggeriet har köpts av fler än 40.000 nöjda kunder. Enklare, godare och roligare blir det inte! Med hjälp av filmklipp och pedagogiska bildinstruktioner garanterar vi gott öl redan på första försöket. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som sveriges bästa mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd. 

Kittad för livet! Bryggutrustningen som medföljer går att användas om och om igen. När du vill brygga mer är det bara att välja ett nytt recept från vårt sortiment.

Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök. Total tid för att brygga öl är 2-3 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull (eller större), tratt, visp, en slev och tomflaskor.
Fler spännande produkter

X