Äppel! - Ciderkit (4 Liter) | 4-liter Ölbryggningskit - Shop |
Äppel! - Ciderkit (3 Liter)

Äppel! - Ciderkit (3 Liter)

799 SEK
  • ✓ Fria returer
  • ✓ Leverans inom 1-3 dgr
  • ✓ Billig frakt
Gör dig egen cider! Sugen på att göra en egen cider? Det här kitet innehåller allt du behöver för att göra 3 liter supergod äppelcider. Redan efter 4-5 veckor har du drickbar kolsyrad cider på ca. 4-5%. Att göra cider är ännu enklare än att göra öl följ våra instruktioner här

4-5%Enkel
FärgAlkoholhaltSvårighetsgrad

Stil: Äppelcider
Äpplen: Cox Orange
Jäst: Fermentis US-05
Färg: Se ovan
Karaktär: Torr, syrlig och frisk. 
Tips: Har du tålamod och låter cidern stå och lagra i flaska i ca. 1 år så kommer du få ett resultat som snarare liknar mousserande vin - Rekommenderas!
För dig som gillar: Fransk, god, hantverkscider

Kittet innehåller:
1 st. Äppelmust från Roslagens Musteri (3 liter)
Torrjäst
5-liters jäskärl av glas
Hävert
Kapsyleringsapparat
Kapsyler 
Desinfektionsvätska
Silikonpropp
Jäsrör


Det Lilla Köksbryggeriet

Orginalet sedan 2010. Det Lilla Köksbryggeriet säljer och utvecklar utrustning för cider- och öltillverkning. Det Lilla Köksbryggeriet har fler än 20.000 nöjda kunder. Recepten från Det Lilla Köksbryggeriet innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som Sveriges mikrobryggerier eller musttillverkare. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd. Våra 4-liters ciderkit ger dig cirka 9 flaskor (33 cl). En perfekt volym för dig som vill ha det bekvämt. 

Kittad för livet! Bryggutrustningen som medföljer går att användas om och om igen. När du vill brygga mer är det bara att välja ett nytt recept från vårt sortiment.

Missa inget

Anmäl dig till Det Lilla Nyhetsbrevet och var först med nyheter om limiterade recept och bra deals från oss på Det Lilla Köksbryggeriet!