Avenyn Aleish by Dugges 5% - Ölbryggningskit (4 Liter) | 4-lite

Meny
Avenyn Ale-ish by Dugges 5% - Ölbryggningskit (4 Liter) i gruppen Shop / 4-liter Ölbryggningskit hos Köksbryggeriet i Roslagen AB (dugges4literkit)

Avenyn Ale-ish by Dugges 5% - Ölbryggningskit (4 Liter)

799 SEK / 749 SEK
space
Antal:


Göteborg är kanske Sveriges just nu mest spännande plats för hantverksöl. Vi på Det Lilla Köksbryggeriet har gjort ett samarbete med de som under längst tid har burit fanan och drivit fram kvalitet - Dugges Ale och Porterbryggeri. Bryggeriet startades av Mikael Dugge Engström i Mölndal 2005. Dugges är kända för sina välbalanserade öl men samtidigt för sin experimentlusta. Gå in och läs mer här. Det här receptet är gjort utifrån deras suveräna American Pale Ale - Avenyn Ale, en perfekt öl för dig som letar efter den ultimata APA:n. Den här har en trevlig beska med en fräsch citrusarom. Humlad med klassiskt amerikanska humlesorter som cascade och chinook.

Det Lilla Köksbryggeriets "Avenyn Aleish by Dugges"-kit är ett komplett hembryggningskit som innehåller allt du behöver för att brygga öl. En sats ger dig ungefär 4 liter APA (cirka 12 stycken 33 cl. flaskor).Avenyn Aleish by Dugges:Stil:
 APA
Alkoholhalt: Ca. 5%
Humle: Fråga Dugges
Malt: Cara Malt, Spraymalt
Doft och smak: Citrusarom med svag beska
Svårighetsgrad att brygga: Väldigt lätt
För dig som gillar: Dugges, Poppels, S:t Eriks APA

Såhär brygger du:


Såhär tappar du din öl på flaska:


Obs. varje recept är unikt, se alla instruktionerna här --->

Kittet innehåller:
1 st. Avenyn Aleish by Dugges receptsats (4 liter)
5-liters jäskärl av glas
Termometer
Hävert
Kapsyleringsapparat
Kapsyler (de ligger i receptpåsen)
Desinfektionsvätska
Silikonpropp
Jäsrör

Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök. Total tid för att brygga öl är cirka 2 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull, tratt, visp, en slev och tomflaskor.

 

Andra köpte även: