BOK, Ferment your vegetables - A Fun and Flavorful Guide to Mak
Meny
Sök produkt

BOK, Ferment Your Vegetables

199 SEK
✓ Fria returer  ✓ Leverans inom 1-3 dagar  ✓ Billig frakt
Kom igång och fermentera! En av de första receptböckerna inom fermentering. Författaren Amanda Feifer, lärare och känd bloggare på phickle.com, kommer från Philadelphia. Hon har lång erfarenhet av fermentering och experimenterar mycket inom området. 

Den här boken är perfekt för nybörjaren, för dig som vill komma igång. Den börjar med ett introduktionsavsnitt som pedagogiskt förklarar exakt vad som behövs i form utav utrustning och hur man gör för att komma igång. Sen följer ett avsnitt med recept - enkla, kreativa och några lite mer avancerade för den som vill gå vidare inom ämnet. Till sist hittar man ett troubleshooting-avsnitt där man som nybörjare verkligen kan få hjälp med de vanligaste misstagen och fördomarna man har om fermentering. 

Författare: Amanda Feifer
Undertitel: A fun and flavourful guide to making your own pickles, kimchi, krauts and more
Språk: Engelska
Utgiven: 2015-10-01
ISBN: 9781592336821
Förlag: Fair Winds Press
Antal sidor: 176
Vikt: 800 gram

Missa inget

Anmäl dig till Det Lilla Nyhetsbrevet och var först med nyheter om limiterade recept och bra deals från oss på Det Lilla Köksbryggeriet!

X