BOK, Fermentera 2.0 - Grönt med goda bakterier | Fermentering |
Meny
Sök produkt

BOK, Fermentera 2.0 - Grönt med goda bakterier

229 SEK
✓ Fria returer  ✓ Leverans inom 1-3 dagar  ✓ Billig frakt
Fermentera 2.0 är fortsättningen på boken Fermentera skriven av Jenny Neikell. I den här boken sätter hon fokus på grönsaker och bakterier. 

I boken finner du recept på klassiker som kimchi och surkål men även salsor, hot sauce, chutneys och massor av annat smarrigt. Allt utgår ifrån grönsakernas egna naturliga bakterieflora. Jenny Neikell har hållt på att fermentera i över 25 år och baserar mycket av hennes texter på vetenskap.

Författare: Jenny Neikell
Språk: Svenska
Utgiven: 2018-08-10
Förlag: Norstedts
Upplaga: 1
Antal sidor: 152
Vikt: 640 gram

Missa inget

Anmäl dig till Det Lilla Nyhetsbrevet och var först med nyheter om limiterade recept och bra deals från oss på Det Lilla Köksbryggeriet!

X