
BOK, Fermentera 2.0 - Grönt med goda bakterier
229 SEK
✓ Snabba leveranser ✓ Snabb kundservice ✓ Frakt fr. 49:-
Fermentera 2.0 är fortsättningen på boken Fermentera skriven av Jenny Neikell. I den här boken sätter hon fokus på grönsaker och bakterier.
I boken finner du recept på klassiker som kimchi och surkål men även salsor, hot sauce, chutneys och massor av annat smarrigt. Allt utgår ifrån grönsakernas egna naturliga bakterieflora. Jenny Neikell har hållt på att fermentera i över 25 år och baserar mycket av hennes texter på vetenskap.
I boken finner du recept på klassiker som kimchi och surkål men även salsor, hot sauce, chutneys och massor av annat smarrigt. Allt utgår ifrån grönsakernas egna naturliga bakterieflora. Jenny Neikell har hållt på att fermentera i över 25 år och baserar mycket av hennes texter på vetenskap.
Om boken:
Författare: Jenny Neikell
Författare: Jenny Neikell
Språk: Svenska
Utgiven: 2018-08-10
Förlag: Norstedts
Upplaga: 1
Antal sidor: 152
Vikt: 640 gram