BOK, Fermentera - mat med jäst, mögel och bakterier | Fermenter
Meny
Sök produkt

BOK, Fermentera - mat med jäst, mögel och bakterier

229 SEK
✓ Fria returer  ✓ Leverans inom 1-3 dagar  ✓ Billig frakt
Det råder en fermenteringstrend i Sverige. Men fermentering är en gammal metod för att förhöja smaker och inte minst konservera råvaror. 

I den här boken får du reda på allt kring fermentering. Vilken utrustning som behövs, hur du gör, hur bakterier fungera, jäst eller inte. Allt för att skapa dina egna smaksensationer. Allt från bröd, ost, kimchi och surkål. Tillsammans med recepten och instruktionerna i den här boken är det bara att börja experimentera hemma. 

Behöver du komplettera med utrustning kan du handla det här hos oss!




Jenny Neikell är folkhälsovetaren och projektledaren som bytte bana och återvände till sina syrliga rötter. Idag driver hon företaget Surtantens syrade som tillverkar mjölksyrade, ekologiska grönsaker som säljs till restauranger och butiker. Jenny Neikell erbjuder även inspirerande föreläsningar, workshops och utbildningar inom mjölksyrning och fermentering.

Författare: Jenny Neikell
Språk: Svenska
Utgiven: 2016-04-15
Fotograf: David Back
ISBN: 9789113071121
Förlag: Norstedts
Upplaga: 1
Antal sidor: 188
Vikt: 737 gram


Missa inget

Anmäl dig till Det Lilla Nyhetsbrevet och var först med nyheter om limiterade recept och bra deals från oss på Det Lilla Köksbryggeriet!

X