




BOK, The Noma Guide to Fermentation
349 SEK
✓ Leverans 1-3 dagar ✓ 4,8 ★★★★★ Google Reviews
Hemligheten bakom Köpenhamnsbaserade restaurangen Noma, en av världens mest prisade, heter F E R M E N T E R I N G!
I anslutning till Noma har de ett eget fermenteringslabb, där de har kunnat experimentera sig fram till deras exceptionella smaker. Varje rätt hos Noma sägs innehålla något fermenterat.
I den här boken bjuder de på sina tricks och hemligheter för att få till det där extra. Boken innehåller över 100 recept på allt från kombucha, miso, kimchi, surkål, fisksås och mycket mer. Boken är utformad med steg-för-steg instruktioner och över 500 pedagogiska illustrationer och fotografier.
Om boken:
I anslutning till Noma har de ett eget fermenteringslabb, där de har kunnat experimentera sig fram till deras exceptionella smaker. Varje rätt hos Noma sägs innehålla något fermenterat.
I den här boken bjuder de på sina tricks och hemligheter för att få till det där extra. Boken innehåller över 100 recept på allt från kombucha, miso, kimchi, surkål, fisksås och mycket mer. Boken är utformad med steg-för-steg instruktioner och över 500 pedagogiska illustrationer och fotografier.
Om boken:
Författare: Rene Redzepi
Språk: Engelska
Utgiven: 2018-10-01
ISBN: 9781579657185
Förlag: Artisan Division of Workman Publishing
Antal sidor: 440