Craft Soda Kit | Presenter - Våra produkter |
🚚  NYHET! Hemleverans!
Meny
Sök produkt

Craft Soda Kit

349 SEK
✓ Fria returer  ✓ Leverans 1-3 dagar  ✓ Frakt från 79 kr
Detta kit innehåller 10 transparenta flaskor, 1 st. kapsylerare, 30 st. kapsyler samt boken "Soda, Lemonad & Snacks - av Tove Nilsson".En anledning till att vi gillar att brygga vår egen öl är att vi vet vad vi i slutändan stoppar i oss. På samma sätt tycker vi att det skulle kunna vara med läsk. Fler borde göra sin egen läsk. Det är liksom med öl superlätt att göra. I boken som ingår i detta kit finns en mängd inspirerande recept och instruktioner för att börja resan med att göra sin egen craft soda. 

Du får lära dig allt om att koka hemgjord sodasyrup på bär, kryddor och örter, jäsa naturligt fermenterad soda, blanda perfekt balanserad lemonad och brygga din egen kombucha. Här finns recept på Ginger Ale, cola, havtornstrocadero, Campari, fläderchampagne, Root Beer, ört- och citroninfusion, Barely Water, Green Cucumber Lemonade, Agua Fresca, Minty Ice Tea, Soda Cream Fizz, vattenmelon- och limeslushie, grapefruktsoda, blåbär- och lavendelfizz, Ice Coffee, Floats, Egg Cream och Bubble Tea.

Dryckerna serverar du med hemgjorda salta och söta snacks som friterade lökringar, fyllda poppers, pretzels, sesam- alg- och wasabipopcorn, Cheesy kale chips, rotfruktschips, Crispy corn tortillas med guacamole, tryffel- och kantarellchips, friterade oliver och churros.
Bokens utförande är mjukband.

Missa inget

Anmäl dig till Det Lilla Nyhetsbrevet och var först med nyheter om limiterade recept och bra deals från oss på Det Lilla Köksbryggeriet!

X