El Salvador Menendez 250 gr. - Johan & Nyström (hela bönor) |
🚚  NYHET! Hemleverans!
Meny
Sök produkt

El Salvador Menendez 250 gr. - Hela bönor

119 SEK
✓ Fria returer  ✓ Leverans 1-3 dagar  ✓ Frakt från 79 kr
Kaffe med smak av choklad! Ett kaffe som till karaktären är krämigt sött med toner av mjölkchoklad, toffee och apelsin. Miguel Menendez Sr. sköter familjens farmer i sina tre generationer förfäders fotspår, och med den långa erfarenheten är familjens gårdar och processtation state of the art. Tillsammans med sina söner Miguel Jr. och Guillermo hanterar familjen här hela kedjan, från plockat bär till exporterad böna. Man tvättar, fermenterar, torkar, sorterar, packar och exporterar kaffet med full kontroll och transparens. Det är över 10 år sedan Johan & Nyström började köpa kaffe från Menendez. I takt med att Johan & Nyström som företag har växt, har deras inköpsvolymer från Menendez gjort detsamma. I en tid då allt fler producenter överger sina gårdar har de inte bara klarat sig utan även kunnat investera och bygga för framtiden.
Johan & Nyström, något så unikt som ett svenskt rosteri, beslutade sig för att gå en helt annan väg med sitt nystartade kafferosteri för 12 år sen. De ville riva de gamla dekreten om farfars hemliga recept på kaffeblandningar. Enligt Johan & Nyström bara ett sätt att dölja vilka kaffen man använder, och för att kunna byta ut dem när man hittar billigare kaffen. Idag är Johan & Nyström en kvalitetsgarant för svenska kaffeälskare

Johan & Nyström är byggt på samarbeten med kaffeodlare som odlar kaffe med full respekt och i harmoni med miljön och omgivningen. Ett ärligare sätt att köpa kaffe där de försäkrar sig om att bonden får betalt efter ansträngning och kvalitet. Utan mellanhänder. 

Produkten innehåller: 250g - Hela bönor


Missa inget

Anmäl dig till Det Lilla Nyhetsbrevet och var först med nyheter om limiterade recept och bra deals från oss på Det Lilla Köksbryggeriet!

X