Ethiopia Guju Organic 250 gr. - Johan & Nyström (hela bönor) |
🚚  NYHET! Hemleverans!
Meny
Sök produkt

Ethiopia Guju Organic 250 gr. - Hela bönor

149 SEK
✓ Fria returer  ✓ Leverans 1-3 dagar  ✓ Frakt från 79 kr
Bästsäljaren! Ethiopia Guji är ett kaffe som har funnits i Johan & Nyströms sortiment under flera år. Det har kommit att bli en riktig favorit hos de flesta kunder med sin tydliga karaktär som är lätt att känna igen, även för nybörjare inom kaffe. Ethopia Guji har smak av jordgubbar, blåbär och vanilj.

Ethiopia Guji är bärtorkat/naturligt processat vilket ger kaffet dess speciella karaktär. Processen kräver mycket kunskap och skicklighet för att skapa en ren och balanserad kopp fri från defekter. Det är också en miljömässigt skonsam metod, då det går åt väldigt lite vatten.
Johan & Nyström, något så unikt som ett svenskt rosteri, beslutade sig för att gå en helt annan väg med sitt nystartade kafferosteri för 12 år sen. De ville riva de gamla dekreten om farfars hemliga recept på kaffeblandningar. Enligt Johan & Nyström bara ett sätt att dölja vilka kaffen man använder, och för att kunna byta ut dem när man hittar billigare kaffen. Idag är Johan & Nyström en kvalitetsgarant för svenska kaffeälskare

Johan & Nyström är byggt på samarbeten med kaffeodlare som odlar kaffe med full respekt och i harmoni med miljön och omgivningen. Ett ärligare sätt att köpa kaffe där de försäkrar sig om att bonden får betalt efter ansträngning och kvalitet. Utan mellanhänder. 

Produkten innehåller: 250g - Hela bönor


Missa inget

Anmäl dig till Det Lilla Nyhetsbrevet och var först med nyheter om limiterade recept och bra deals från oss på Det Lilla Köksbryggeriet!

X