Ethiopia Welena Organic 250 gr - Johan & Nyström (hela bönor) |
🚚  NYHET! Hemleverans!
Meny
Sök produkt

Ethiopia Welena Organic 250 gr - Hela bönor

149 SEK
✓ Fria returer  ✓ Leverans 1-3 dagar  ✓ Frakt från 79 kr
Kaffe med historia! Det ekologiska kaffet bjuder på en underbart blommig smak och toner av persika och citrus. Ethiopia Welena är resultatet av ett långvarigt samarbete mellan Johan & Nyström och Tesfaye Bekele. Samarbetetet började redan 2012. Bönorna väljs varsamt ut på gården, de fermenteras för att skapa den exakt syrlighet som krävs för att få fram de rätta smakerna. 
Johan & Nyström, något så unikt som ett svenskt rosteri, beslutade sig för att gå en helt annan väg med sitt nystartade kafferosteri för 12 år sen. De ville riva de gamla dekreten om farfars hemliga recept på kaffeblandningar. Enligt Johan & Nyström bara ett sätt att dölja vilka kaffen man använder, och för att kunna byta ut dem när man hittar billigare kaffen. Idag är Johan & Nyström en kvalitetsgarant för svenska kaffeälskare

Johan & Nyström är byggt på samarbeten med kaffeodlare som odlar kaffe med full respekt och i harmoni med miljön och omgivningen. Ett ärligare sätt att köpa kaffe där de försäkrar sig om att bonden får betalt efter ansträngning och kvalitet. Utan mellanhänder. 

Produkten innehåller: 250g - Hela bönor


Missa inget

Anmäl dig till Det Lilla Nyhetsbrevet och var först med nyheter om limiterade recept och bra deals från oss på Det Lilla Köksbryggeriet!

X