FRESH Dugges 6% - Ölbryggningskit (4 Liter) | |
Meny
Sök produkt

FRESH Dugges 6% - Ölbryggningskit (4 Liter)FRESH Dugges 6% - Ölbryggningskit (4 Liter)FRESH Dugges 6% - Ölbryggningskit (4 Liter)

FRESH Dugges 6% - Ölbryggningskit (4 Liter)

799 SEK
✓ Fria returer  ✓ Leverans 1-3 dagar  ✓ Frakt från 79 kr
Dugges är FRESH! Våra kompisar på Dugges i Göteborg har värkt fram ett öl som heter FRESH. Det är ett koncept där jakten på den perfekta IPA:n är slutdestinationen. Hur det blev? Jo, precis så som en IPA ska smaka – Fräscht! En superkrispig, sprudlande, fruktig och rätt stark (mellan 6-7%) IPA.

Inte för att skryta men så här mycket humle som vi lyckats trycka ned i receptförpackningen har vi aldrig tidigare vågat. Köper man FRESH får man en fin blandning av humlesorter som vi älskar. Citra, Mosaic och Ekuanot. Alla humlesorterna är från USA och smakerna drar mot tropiska frukter, papaya, citron och äpple - FRESH!

Obs. varje recept är unikt, se instruktionerna här
6-7%Enkel
FärgAlkoholhaltSvårighetsgrad

Stil:
 IPA
Humle: Citra, Mosaic och Ekuanot
Malt: Spraymaltt 
Doft och smak: (Super)Fräsch!
Passar till: Den mesta mat, gärna grillat eller något asiatiskt. 
För dig som gillar: Dugges kvalitetsöl och perfekta IPA

Kittet innehåller:

1 st. Fresh-receptsats (4 liter)
5-liters jäskärl av glas
Termometer
Hävert
Kapsyleringsapparat
Kapsyler (de ligger i den bruna receptpåsen)
Desinfektionsvätska
Silikonpropp
Jäsrör

(Ett ölbryggningskit har inget bäst-före-datum. Däremot har medföljande recept bäst-före-datum. I regel håller recepten i 6-12 månader.)


Det Lilla Köksbryggeriet

Orginalet sedan 2010. Det perfekta ölbryggningskitet för nybörjare. Komplett med all utrustning och ingredienser du behöver för att brygga din egen öl. Ölbryggningskit från Det Lilla Köksbryggeriet har köpts av fler än 20.000 nöjda kunder. Enklare och godare blir det inte. Med hjälp av filmklipp och pedagogiska bildinstruktioner garanterar vi gott öl redan på första försöket. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som Sveriges mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd. Våra 4-liters ölbryggningskit ger dig cirka 12 flaskor (33 cl). En perfekt volym för dig som vill ha det bekvämt. Inte för mycket öl som står och dammar i en källare och jäskärlet tar ytterst lite plats när det inte används och är fin nog att stå framme som dekoration. 

Kittad för livet! Bryggutrustningen som medföljer går att användas om och om igen. När du vill brygga mer är det bara att välja ett nytt recept från vårt sortiment.

Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök. Total tid för att brygga öl är 2-3 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull (eller större), tratt, visp, en slev och tomflaskor.


Tappa öl på flaska, se film:
Missa inget

Anmäl dig till Det Lilla Nyhetsbrevet och var först med nyheter om limiterade recept och bra deals från oss på Det Lilla Köksbryggeriet!

X