FRESH Dugges - Receptsats (20 liter) | 20-liter Recept - Shop |
🚚  NYHET! Hemleverans!
Meny
Sök produkt

Dugges bryggeri, FRESH - Receptsats (20 liter)Dugges bryggeri, FRESH - Receptsats (20 liter)

Dugges bryggeri, FRESH - Receptsats (20 liter)

569 SEK
✓ Fria returer  ✓ Leverans 1-3 dagar  ✓ Frakt från 79 kr
Dugges är FRESH! Våra kompisar på Dugges i Göteborg har värkt fram ett öl som heter FRESH. Det är ett koncept där jakten på den perfekta IPA:n är slutdestinationen. Hur det blev? Jo, precis så som en IPA ska smaka – Fräscht! En superkrispig, sprudlande, fruktig och rätt stark (mellan 6-7%) IPA.

En kul och spännande sak med det här receptet är maltsammansättningen. Här räds vi inte att experimentera utan vi kör med ris. Varför ris? Jo, tre anledningar: 1) Minskad fyllighet 2) Lite oljighet 3) Ett ljusare öl.

Inte för att skryta men så här mycket humle som vi lyckats trycka ned i receptförpackningen har vi aldrig tidigare vågat. Köper man FRESH får man en fin blandning av humlesorter som vi älskar. Citra, Mosaic och Ekuanot. Alla humlesorterna är från USA och smakerna drar mot tropiska frukter, papaya, citron och äpple - FRESH!

20-liters recepten är helmaltsrecept och kräver utrustning för att brygga större volymer (20-30 l). I alla våra 20-liters receptsatser är all malt krossad för att underlätta för dig som brygger. All humle är uppvägd till exakt rätt mängd. 

Instruktioner för brygga våra 20-litersrecept hittar du här.


6-7%Medel
FärgAlkoholhaltSvårighetsgradStil:
 IPA
Humle: Citra, Mosaic och Ekuanot
Malt: Spraymaltt 
Doft och smak: (Super)Fräsch!
Passar till: Den mesta mat, gärna grillat eller något asiatiskt. 
För dig som gillar: Dugges kvalitetsöl och perfekta IPA


Receptsatsen innehåller:

  • Krossad malt
  • Humlepellets
  • Jäst


GLÖM EJ ATT KOMPLETTERA MED DESINFEKTIONSVÄTSKA


Missa inget

Anmäl dig till Det Lilla Nyhetsbrevet och var först med nyheter om limiterade recept och bra deals från oss på Det Lilla Köksbryggeriet!

X