Dugges bryggeri, FRESH - Receptsats (20 liter) I Det Lilla Köksbryggeriet
Snabba leveranser 1-3 dagar
Meny
Sök produkt

Dugges bryggeri, FRESH - Receptsats (20 liter)

Dugges bryggeri, FRESH - Receptsats (20 liter)

559 SEK
✓ Snabb kundtjänst  ✓ Snabba leveranser  ✓ Hemleverans
Dugges är FRESH! Våra kompisar på Dugges i Göteborg har värkt fram ett öl som heter FRESH. Precis som en IPA ska smaka – Fräscht! En superkrispig, sprudlande, fruktig och rätt stark (mellan 6-7%) IPA.

Inte för att skryta men så här mycket humle som vi lyckats trycka ned i receptförpackningen har vi aldrig tidigare vågat, en humleblandning av alla favoriter Citra, Mosaic och Eukanot.

En kul och spännande sak med det här receptet är maltsammansättningen. Här räds vi inte att experimentera utan vi kör med ris. Varför ris? Jo, tre anledningar: 1) Minskad fyllighet 2) Lite oljighet 3) Ett ljusare öl.

Om ölet:
Stil:
 IPA
Svårighetsgrad: Receptet kräver utrustning för helmaltsbryggning
Humle: Citra, Mosaic och Ekuanot
Färg: Ljusgul
Malt: Spraymaltt 
Doft och smak: (Super)Fräsch!
Passar till: Den mesta mat, gärna grillat eller något asiatiskt. 
För dig som gillar: Dugges kvalitetsöl och perfekta IPA


Receptsatsen innehåller:

  • Krossad malt
  • Humlepellets (Rätt dosering)
  • Jäst

Glöm ej att komplettera med desinfektionsvätska

Instruktioner+


Varje recept är unikt och det är viktigt att följa instruktionerna noga för just ditt recept. Instruktion för just detta recept hittar du här!

Viktig info!+


Det Lilla Köksbryggeriets 20 liter recept är inte anpassade för våra 4 och 10 liter kit. Alla 20 liter recept kräver mer avancerad utrustning eftersom de är helmaltsrecept och inte baserade på spraymalt. Här hittar du utrustning för att brygga 20 liter recepten. I alla våra 20-liters receptsatser är all malt krossad för att underlätta för dig som brygger. All humle är uppvägd till exakt rätt mängd. 


Om Det Lilla Köksbryggeriet+


Originalet sedan 2010. Det Lilla Köksbryggeriet startade med att tillverka och sälja ölbryggningskit för nybörjare. På senare år har även Det Lilla Köksbryggeriets populära ölrecept översatts till 20-liter volymer, för de lite mer vana hembryggarna. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare eller tillsammans med några av Sveriges bästa bryggerier. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som sveriges bästa mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd.


X