Hasami Pour over set | Kaffe |
🚚  NYHET! Hemleverans!
Meny
Sök produkt

Hasami Pour over setHasami Pour over setHasami Pour over set

Hasami Pour over set

1388 SEK / 1299 SEK
✓ Fria returer  ✓ Leverans 1-3 dagar  ✓ Frakt från 79 kr
Pour over kaffe på japanska! Det blir inte bättre hantverkskaffe än det du brygger med hjälp av ett pour over set från Hasami. Det här kitet innehåller både Hasamikannan och en filterhållare från Hasami.

Hasamikannan är gjord på en blandning av lera och porslin. Det är det som skapar den unika texturen på Hasamis alla produkter. Texturen är fastare och skarpare än vanligt porslin, men samtidigt skönt len. Sammantaget ger det kannan en organisk känsla och den är otroligt behaglig att hantera. Kannan är lämplig för både kaffe och te. 

Hasami filterhållare är gjord på samma blandning av porslin och lera. Summan av de två artiklarna blir förmodligen kvarterets finaste pour-over kaffe set. 

Hasami Nagasaki är ett av de främsta keramik-distrikten i Japan, som använder en över 400 år gammal blandning av porslin och lera. Hasami's formgivning följer traditionell japansk estetik med raka linjer, precis funktion och en harmonisk genomgående känsla. 


Material: Blandning av porslin och lera. 

Dimensioner (kannan): Ø 14.5, h 10.6 cm

Dimensioner (filterhållare): Ø 14.5, h 10.6 cm

Info: Tål diskmaskin och micro. Stapelbar.

Made by: Hasami Porcelain

Origin: Japan

Missa inget

Anmäl dig till Det Lilla Nyhetsbrevet och var först med nyheter om limiterade recept och bra deals från oss på Det Lilla Köksbryggeriet!

X