Husets Julöl 2023! - Ölbryggarkit (4 Liter)
Snabba Leveranser 1-3 dagar!
Meny
Sök produkt

Winter stout - Ölbryggarkit (4 Liter)Winter stout - Ölbryggarkit (4 Liter)Winter stout - Ölbryggarkit (4 Liter)

Winter stout - Ölbryggarkit (4 Liter)

869 SEK

Antal:

Lägg i kundvagnen
✓ Leverans 1-3 dagar ✓ ★★★★★ 4.8 Google Reviews


Kitet innehåller:

1 st. Julöl - winter stout - receptsats 4 liter
5-liters jäskärl av glas
Termometer
Hävert
Kapsyleringsapparat
Kapsyler (de ligger i den bruna receptpåsen)
Desinfektionsvätska
Silikonpropp
Jäsrör

Om ölet:
Julöl 2023 - Winter stout! Riktigt vintermys med inspiration från torr irländsk porter. I den här låter vi rostat korn sätta karaktären på ölet. Det ger en något bränd, torr känsla till ölet. Smaken kan dra åt espresso. Ett härligt öl att pysa upp under juletider när man håller sig inne i värmen och kollar ut på kylan. Ölet är även försiktigt kryddat med Centennial som ger smak och arom åt citrus för att skapa en balans mot det rostade kornet. 

Passa på att brygga nu under de mörkare dagarna på året och låt ölet sätta sig för att bli perfekt till julbordet. 


Om ölet:

Stil: Stout
Alkoholhalt: 5%
Svårighetsgrad: Enkel
Humle: Centennial
Malt: Rostad korn
Färg: Mörk/svart
Doft och smak: Rostat, torr och svaga toner av citrus
Passar till: Vintertider

Instruktioner+


Varje recept är unikt och det är viktigt att följa instruktionerna noga för just ditt recept. Instruktion för just detta recept hittar du här!

Så brygger du+

Livsmedelsinformation+


Innehållsförteckning: KORNMALT, humle, jäst

Förvaring: Jäst och humle förvaras bäst vid högst + 4 °C. Malt förvaras torrt och svalt.


Hållbarhet minst 3 månader. Se förpackning för bäst-före-datum.

Om Det Lilla Köksbryggeriet+


Originalet sedan 2010. Det perfekta ölbryggarkittet för nybörjare. Komplett med all utrustning och ingredienser du behöver för att brygga ditt eget öl. Ölbryggningskit från Det Lilla Köksbryggeriet har köpts av fler än 40.000 nöjda kunder. Enklare, godare och roligare blir det inte! Med hjälp av filmklipp och pedagogiska bildinstruktioner garanterar vi gott öl redan på första försöket. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som sveriges bästa mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd. Våra 4-liters ölbryggningskit ger dig cirka 12 flaskor (33 cl). En perfekt volym för dig som vill börja brygga öl. Inte för mycket öl som står och dammar i en källare och jäskärlet tar ytterst lite plats när det inte används och är fin nog att stå framme som dekoration. 

Kittad för livet! Bryggutrustningen som medföljer går att användas om och om igen. När du vill brygga mer är det bara att välja ett nytt recept från vårt sortiment.

Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök. Total tid för att brygga öl är 2-3 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull (eller större), tratt, visp, en slev och tomflaskor.

Fler spännande produkter

X