IPAHHH Sour! India Pale Ale - Receptsats (4 liter) | 4-liter R
Meny
Sök produkt

IPAHHH Sour! India Pale Ale - Receptsats (4 liter) IPAHHH Sour! India Pale Ale - Receptsats (4 liter)

IPAHHH Sour! India Pale Ale - Receptsats (4 liter)

279 SEK
✓ Fria returer  ✓ Leverans 1-3 dagar  ✓ Frakt från 49 kr
Sour IPAHHH! Det senaste i IPA-palletten är Sur-IPA. Lagom syrlig och läskande för sommaren. Det här är vår klassiska IPAHHH! som hängt med ända sedan starten. Brygg med en helt ny innovativ jäst som surar ölet utan att du behöver jobba med läskiga bakterier som kontaminerar din utrustning. Brygg som vanligt och utan trixande med denna jäst och ölet blir läskande syrligt! 

Om ölet:

Stil: Sour India Pale Ale (IPA)
Alkoholhalt: 5,5%
Svårighetsgrad: Enkel
Humle: Citra
Malt: Pale Ale och havregryn
Färg: Bärnsten
Doft och smak: Syrlig, röda bär med toner av citrus.
Passar till: Kryddstark mat, tex mexikanskt. Perfekt till grytor, pulled pork och kycklingrätter.
För dig som gillar: Suröl eller andra syrliga ölstilar. 

Receptsatsen innehåller:

  • Torkad malt och krossad malt
  • Humlepellets
  • Jäst
  • Kapsyler

Glöm ej att komplettera med desinfektionsvätska

Instruktioner+


Varje recept är unikt och det är viktigt att följa instruktionerna noga för just ditt recept. Instruktion för just detta recept hittar du här!

Så brygger du+

Om Det Lilla Köksbryggeriet+


Originalet sedan 2010. Det perfekta ölbryggarkittet för nybörjare. Komplett med all utrustning och ingredienser du behöver för att brygga ditt eget öl. Ölbryggningskit från Det Lilla Köksbryggeriet har köpts av fler än 40.000 nöjda kunder. Enklare, godare och roligare blir det inte! Med hjälp av filmklipp och pedagogiska bildinstruktioner garanterar vi gott öl redan på första försöket. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som sveriges bästa mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd. Våra 4-liters ölbryggningskit ger dig cirka 12 flaskor (33 cl). En perfekt volym för dig som vill börja brygga öl. Inte för mycket öl som står och dammar i en källare och jäskärlet tar ytterst lite plats när det inte används och är fin nog att stå framme som dekoration. 

Kittad för livet! Bryggutrustningen som medföljer går att användas om och om igen. När du vill brygga mer är det bara att välja ett nytt recept från vårt sortiment.

Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök. Total tid för att brygga öl är 2-3 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull (eller större), tratt, visp, en slev och tomflaskor.


Missa inget

Anmäl dig till Det Lilla Nyhetsbrevet och var först med nyheter om limiterade recept och bra deals från oss på Det Lilla Köksbryggeriet!

X