Julöl 2022, Kärlek på flaska - Receptsats (10 liter) I Det Lilla Köksbryggeriet

TILL BLACK WEEK 2022!

Meny
Sök produkt

BLACK WEEK

Julöl 2022, Kärlek på flaska - Receptsats (10 liter)

399 SEK / 359 SEK
Antal: 
Kampanjstart:
2022-11-21, 00:00
Kampanjstopp:
2022-11-29, 00:00

✓ Snabb kundtjänst  ✓ Snabba leveranser  ✓ Hemleverans
Julöl 2022 - Kärlek på flaska! Till jul önskar vi oss ett öl som garanterat levererar till allt och alla, inte krånglar med udda smaker och exkluderar folk runt bordet. Ett öl som matchar skinkan, sillen och snapsen. Ta-da! Låt oss presentera Kärlek på flaska - Ett lite mörkare lageröl som faller dom flesta i smaken. Trots sin färg är ölet lika fräscht och skarpt som en klassisk lager. 

Till det här julölet hämtar vi inspiration från klassiskt god jullager. Skarp i karaktären och samtidigt ett gott matöl. Humlen i ölet är en spännande amerikansk sort kallad Willamette. Odlad i Oregon utifrån den engleska Fuggle-humlen, en klassisk aromhumle. Humlen är en aning kryddig och blommig drar en aning mot svarta vinbär. 

Passa på att brygga nu under de lite mörkare dagarna på året och låt ölet sätta sig för att bli helt perfekt lagom till julborden. 


Om ölet:

Stil: Klassisk julöl 
Alkoholhalt: 5%
Svårighetsgrad: Enkel
Humle: Willamette
Malt: Rostat Korn
Färg: Mörk
Doft och smak: Svag ton av svarta vinbär och citrus.
Passar till: Julen 2022
För dig som gillar: Klassiska lageröl som passar bra som matöl.

Receptsatsen innehåller:

  • Torkad malt och krossad malt
  • Humlepellets
  • Jäst
  • Kapsyler

Glöm ej att komplettera med desinfektionsvätska

Instruktioner+


Varje recept är unikt och det är viktigt att följa instruktionerna noga för just ditt recept. Instruktion för just detta recept hittar du här!

Så brygger du+

Om Det Lilla Köksbryggeriet+


Originalet sedan 2010. Det perfekta ölbryggarkittet för nybörjare. Komplett med all utrustning och ingredienser du behöver för att brygga ditt eget öl. Ölbryggningskit från Det Lilla Köksbryggeriet har köpts av fler än 40.000 nöjda kunder. Enklare, godare och roligare blir det inte! Med hjälp av filmklipp och pedagogiska bildinstruktioner garanterar vi gott öl redan på första försöket. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som sveriges bästa mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd. Våra 4-liters ölbryggningskit ger dig cirka 12 flaskor (33 cl). En perfekt volym för dig som vill börja brygga öl. Inte för mycket öl som står och dammar i en källare och jäskärlet tar ytterst lite plats när det inte används och är fin nog att stå framme som dekoration. 

Kittad för livet! Bryggutrustningen som medföljer går att användas om och om igen. När du vill brygga mer är det bara att välja ett nytt recept från vårt sortiment.

Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök. Total tid för att brygga öl är 2-3 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull (eller större), tratt, visp, en slev och tomflaskor.


X