Midvinterblot 7-8 % - Receptsats (20 liter) | 20-liter Recept -
🚚  NYHET! Hemleverans!
Meny
Sök produkt

Sigtuna Brygghus, Midvinterblot - Receptsats (20 liter)Sigtuna Brygghus, Midvinterblot - Receptsats (20 liter)

Sigtuna Brygghus, Midvinterblot - Receptsats (20 liter)

499 SEK / 349 SEK
✓ Fria returer  ✓ Leverans 1-3 dagar  ✓ Frakt från 79 kr
Ett klassiskt julöl från Sigtuna! Vi är superstolta att kunna presentera detta recept. Ett recept som många hembryggare länge har trånat efter. 

Vinnare av titeln Sveriges bästa mikrobryggda öl häromåret, utsedd av Svenska hembryggareföreningens domarjury vid Stockholm Beer & Whisky Festival.

Julölet Midvinterblot är en imperial porter bryggd på ett oräkneligt antal maltsorter på korn och havre. Den huvudsakliga karaktären kommer dock ifrån chokladmalt och mörk karamellmalt. Ölet är lagringsbart i många år.

Stor doft med toner av rostad malt, kakao och farinsocker. Fyllig och mjuk smak med rostade toner. Inslag av kaffe, lakritsstång, mörk choklad och mörk malt.

Serveras vid 10–13°. Passar bäst på egen hand framför en brasa eller som dryck till chokladdesserter och smakrika ostar.

Sigtuna Brygghus är ett mikrobryggeri utanför Stockholm som grundades 2005 av ett antal ölentusiaster. Verksamheten tog 2009 fart på allvar och har sedan dess byggts ut i etapper. Sigtuna har de senaste åren belönats med en rad priser vid Stockholm Beer & Whisky Festival. 


7-8 %Medel
FärgAlkoholhaltSvårighetsgrad

Stil: Imperial Porter
Humle: Magnum, Styrian Golding, Fuggle
Malt: Crystal, Special B, Biscuit, Carafa I, Munich I, Pilsner
Färg: Svart
Doft och smak: Stor doft med toner av rostad malt, kakao och farinsocker. Fyllig och mjuk smak med rostade toner. Inslag av kaffe, lakritsstång, mörk choklad och mörk malt.
Passar till: Julbordet
För dig som gillar: Julöl och en mysig känsla överlag

Se här för instruktioner!


Receptsatsen innehåller:

  • Krossad malt
  • Humlepellets
  • Jäst

Glöm ej att komplettera med desinfektionsvätska

 


Missa inget

Anmäl dig till Det Lilla Nyhetsbrevet och var först med nyheter om limiterade recept och bra deals från oss på Det Lilla Köksbryggeriet!

X