Nynäshamns Ångbryggeri, Stout - Receptsats (20 liter) I Det Lilla Köksbryggeriet
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev – Få 10% rabatt!
Meny
Sök produkt

Nynäshamns Ångbryggeri, Stout - Receptsats (20 liter)

Nynäshamns Ångbryggeri, Stout - Receptsats (20 liter)

469 SEK
✓ Leverans 1-3 dagar  ✓ 4,8 ★★★★★ Google Reviews
Nynäshamn Ångbryggeri x Det Lilla Köksbryggeriet. Nynäshamn Ångbryggeri är kända för sin otroligt jämna kvalitet och hantverk. Denna öl är en irländsk stout som vi på Det Lilla Köksbryggeriet är väldigt förtjusta i. Ett recept som visar att det behöver inte vara svårare än att ha en sorts humle och rätt sammansättning av malt för att göra en perfekt stout. 

Om ölet:
Stil: Torr porter
Svårighetsgrad: Recept kräver utrustning för helmaltsbryggning
Alkoholhalt: Ca. 4-5 %
Humle: East Kent Golding
Malt: Pilsnermalt, Flaked Barley, Rostat korn
Färg: Svart
Doft och smak: Nyanserad, maltig smak med rostad ton, inslag av pumpernickel, kaffe, mörk choklad, apelsinskal och lakrits.
Passar till: Det mesta - lamm, en vegetarisk gryta eller som en helt vanlig sällskapsdryck, som det så fint heter
För dig som gillar: Välbalanserat, och irländska porters. 

Receptsatsen innehåller:

  • Krossad malt
  • Humlepellets (Rätt dosering)
  • Jäst

Glöm ej att komplettera med desinfektionsvätska

Instruktioner+


Varje recept är unikt och det är viktigt att följa instruktionerna noga för just ditt recept. Instruktion för just detta recept hittar du här!

Viktig info!+


Det Lilla Köksbryggeriets 20 liter recept är inte anpassade för våra 4 och 10 liter kit. Alla 20 liter recept kräver mer avancerad utrustning eftersom de är helmaltsrecept och inte baserade på spraymalt. Här hittar du utrustning för att brygga 20 liter recepten. I alla våra 20-liters receptsatser är all malt krossad för att underlätta för dig som brygger. All humle är uppvägd till exakt rätt mängd. 


Om Det Lilla Köksbryggeriet+


Originalet sedan 2010. Det Lilla Köksbryggeriet startade med att tillverka och sälja ölbryggningskit för nybörjare. På senare år har även Det Lilla Köksbryggeriets populära ölrecept översatts till 20-liter volymer, för de lite mer vana hembryggarna. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare eller tillsammans med några av Sveriges bästa bryggerier. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som sveriges bästa mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd.


Fler spännande produkter

X