Nynäshamns Ångbryggeri, Sotholmen - Receptsats (20 liter) | 20-
🚚  NYHET! Hemleverans!
Meny
Sök produkt

Nynäshamns Ångbryggeri, Stout - Receptsats (20 liter)

449 SEK
✓ Fria returer  ✓ Leverans 1-3 dagar  ✓ Frakt från 79 kr

Ett samarbetsrecept mellan Nynäshamn Ångbryggeri x Det Lilla Köksbryggeriet. Ett av de allra första hantverksbryggerierna i Sverige är Nynäshamn Ångbryggeri. De är kända för sin otroligt jämna kvalitet och hantverk. Att välja en öl från Nynäs blir alltid rätt. Deras öl är namngivna efter bryggeriets omgivning - Skärgården. Just denna öl är en irländsk stout som vi på Det Lilla Köksbryggeriet är väldigt stolta att presentera och erbjuda våra kunder att brygga själv. Det är en spännande bryggning med rostat korn. Det här receptet visar att det behöver inte vara svårare än att ha en sorts humle och rätt sammansättning av malt för att göra en välsmakande stout. Den här stouten går åt det irländska hållet - torr och med lätt rostad karaktär. 

20-liters recepten är helmaltsrecept och kräver utrustning för att brygga större volymer (20-30 l). I alla våra 20-liters receptsatser är all malt krossad för att underlätta för dig som brygger. All humle är uppvägd till exakt rätt mängd. 

Instruktioner för att brygga detta recept hittar du här.
 

4-5%Enkel
FärgAlkoholhaltSvårighetsgrad

 

Stil: Torr porter
Alkoholhalt: Ca. 4-5 %
Humle: East Kent Golding
Malt: Pilsnermalt, Flaked Barley, Rostat korn
Färg: Svart
Doft och smak: Nyanserad, maltig smak med rostad ton, inslag av pumpernickel, kaffe, mörk choklad, apelsinskal och lakrits.
Passar till: Det mesta - lamm, en vegetarisk gryta eller som en helt vanlig sällskapsdryck, som det så fint heter
För dig som gillar: Välbalanserat, och irländska porters. 

Receptsatsen innehåller:

  • Krossad malt
  • Humlepellets
  • Jäst


GLÖM EJ ATT KOMPLETTERA MED DESINFEKTIONSVÄTSKA


Missa inget

Anmäl dig till Det Lilla Nyhetsbrevet och var först med nyheter om limiterade recept och bra deals från oss på Det Lilla Köksbryggeriet!

X