Oatmeal Coffee Stout - Receptsats 10 liter
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev – Få 10% rabatt!
Meny
Sök produkt

NYHET!
Oatmeal Coffee Stout - Receptsats 10 literOatmeal Coffee Stout - Receptsats 10 liter

Oatmeal Coffee Stout - Receptsats 10 liter

399 SEK
✓ Leverans 1-3 dagar  ✓ 4,8 ★★★★★ Google Reviews
Lika löser lika. Möt mörkret med något mörkt! Brygg vårt senaste recept Oatmeal Coffee Stout. En pigg stout med toner av kaffe. Du tillsätter själv kaffe och havre under bryggningen vilket ger ölet en rejäl knuff rakt ut i stoutmosfären!

Om ölet:
Stil: Stout
Alkoholhalt: 5%
Svårighetsgrad: Enkel
Humle: Willamette
Malt: Rostat Korn
Färg: Mörk
Doft och smak: Len och frisk med toner av kaffe.
Passar till: Kvällsmys
För dig som gillar: Stout. Och en kopp kaffe.

Receptsatsen innehåller:

  • Torkad malt och krossad malt
  • Humlepellets
  • Jäst
  • Kapsyler

Glöm ej att komplettera med desinfektionsvätska

Instruktioner+


Varje recept är unikt och det är viktigt att följa instruktionerna noga för just ditt recept. Instruktion för just detta recept hittar du här!

Så brygger du+

Om Det Lilla Köksbryggeriet+


Originalet sedan 2010. Det perfekta ölbryggarkittet för nybörjare. Komplett med all utrustning och ingredienser du behöver för att brygga ditt eget öl. Ölbryggningskit från Det Lilla Köksbryggeriet har köpts av fler än 40.000 nöjda kunder. Enklare, godare och roligare blir det inte! Med hjälp av filmklipp och pedagogiska bildinstruktioner garanterar vi gott öl redan på första försöket. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som sveriges bästa mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd. Våra 4-liters ölbryggningskit ger dig cirka 12 flaskor (33 cl). En perfekt volym för dig som vill börja brygga öl. Inte för mycket öl som står och dammar i en källare och jäskärlet tar ytterst lite plats när det inte används och är fin nog att stå framme som dekoration. 

Kittad för livet! Bryggutrustningen som medföljer går att användas om och om igen. När du vill brygga mer är det bara att välja ett nytt recept från vårt sortiment.

Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök. Total tid för att brygga öl är 2-3 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull (eller större), tratt, visp, en slev och tomflaskor.


Fler spännande produkter

X