Påsköl 2021, Modern Lager - Receptsats (10 liter) | 10-liter Re
Meny
Sök produkt

Påsköl 2021, Modern Lager - Receptsats (10 liter)

Påsköl 2021, Modern Lager - Receptsats (10 liter)

349 SEK
✓ Snabba leveranser  ✓ Snabb kundservice  ✓ Frakt fr. 49:-
Brygg ditt eget Påsköl! Klart påskbordet ska toppas med köksbrygd öl. Det här är ett äkta gott matöl. En modern lager, med den skarpa munkänslan som lageröl ger samtidigt som den är väl humlad med antingen Amarillo eller Nelson Sauvin (beroende på vilken batch som var aktuell vid köpet). En humle som ofta används i Modern Lager. 

Om ölet:
Stil: Modern Lager
Alkoholhalt: 5%
Svårighetsgrad: Enkel
Humle: Nelson Sauvin eller Amarillo
Malt: Pilsnermalt
Doft och smak: Skarp munkänsla med tydlig fruktig smak och arom.
Passar till: Perfekt matöl till klassiskt svenska smörgåsbord ex. påskmiddag eller midsommar.

Receptsatsen innehåller:

  • Torkad malt och krossad malt
  • Humlepellets
  • Jäst
  • Kapsyler

Glöm ej att komplettera med desinfektionsvätska

Instruktioner+


Varje recept är unikt och det är viktigt att följa instruktionerna noga för just ditt recept. Instruktion för just detta recept hittar du här!

Så brygger du+

Livsmedelsinformation+


Innehållsförteckning: KORNMALT, humle, jäst

Förvaring: Jäst och humle förvaras bäst vid högst + 4 °C. Malt förvaras torrt och svalt.


Hållbarhet minst 3 månader. Se förpackning för bäst-före-datum.

Om Det Lilla Köksbryggeriet+


Originalet sedan 2010. Det perfekta ölbryggarkittet för nybörjare. Komplett med all utrustning och ingredienser du behöver för att brygga ditt eget öl. Ölbryggningskit från Det Lilla Köksbryggeriet har köpts av fler än 40.000 nöjda kunder. Enklare, godare och roligare blir det inte! Med hjälp av filmklipp och pedagogiska bildinstruktioner garanterar vi gott öl redan på första försöket. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som sveriges bästa mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd. Våra 4-liters ölbryggningskit ger dig cirka 12 flaskor (33 cl). En perfekt volym för dig som vill börja brygga öl. Inte för mycket öl som står och dammar i en källare och jäskärlet tar ytterst lite plats när det inte används och är fin nog att stå framme som dekoration. 

Kittad för livet! Bryggutrustningen som medföljer går att användas om och om igen. När du vill brygga mer är det bara att välja ett nytt recept från vårt sortiment.

Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök. Total tid för att brygga öl är 2-3 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull (eller större), tratt, visp, en slev och tomflaskor.


Missa inget

Anmäl dig till Det Lilla Nyhetsbrevet och var först med nyheter om limiterade recept och bra deals från oss på Det Lilla Köksbryggeriet!

X