Nynäshamn, Sotholmen stout - Ölbryggningskit (10 Liter) | Det Lilla Köksbryggeriet

🐆 Snabba leveranser 1-3 dgr

Meny
Sök produkt

Nynäshamn, Sotholmen stout - Ölbryggningskit (10 Liter)Nynäshamn, Sotholmen stout - Ölbryggningskit (10 Liter)Nynäshamn, Sotholmen stout - Ölbryggningskit (10 Liter)

Nynäshamn, Sotholmen stout - Ölbryggningskit (10 Liter)

1199 SEK
✓ Snabb kundtjänst  ✓ Snabba leveranser  ✓ Hemleverans


Kittet innehåller:
1 st. Stout by nynäs 4-5% Receptsats (10-liter)
10-liters jäskärl av PET-plast i livsmedelskvalitet, nästan helt syretätt vilket gör den optimal för lagring av öl och vin
Termometer
Kapsyleringsapparat
Kapsyler (ligger i den bruna receptpåsen)
Desinfektionsvätska
Gummihätta
Jäsrör
Hävert

Om ölet:

Nynäshamn Ångbryggeri x Det Lilla Köksbryggeriet. Nynäshamn Ångbryggeri är kända för sin otroligt jämna kvalitet och hantverk. Denna öl är en irländsk stout som vi på Det Lilla Köksbryggeriet är väldigt förtjusta i. Ett recept som visar att det behöver inte vara svårare än att ha en sorts humle och rätt sammansättning av malt för att göra en perfekt stout. 

Stil:
 Torr porter och stout
Alkoholhalt: 5%
Svårighetsgrad: Enkel
Humle: East Kent Golding
Malt: Puffad korn, Rostat korn, Spraymaltt 
Doft och smak: Rostade toner, med hint av mörk choklad och kaffe. 
Passar till: Grillat, grytor eller för sig själv som en dessert
För dig som gillar: Nynäshamn Ångbryggeri, Skebo herrgårdsporter, Guinness


(OBS! Receptet levereras inte längre i påsen på bilden pga slut i lager, receptet kommer istället förpackad i Det Lilla Köksbryggeriets bruna receptpåsar)

Instruktioner+


Varje recept är unikt och det är viktigt att följa instruktionerna noga för just ditt recept. Instruktion för just detta recept hittar du här!

Så brygger du+

Livsmedelsinformation+


Innehållsförteckning: KORNMALT, humle, jäst

Förvaring: Jäst och humle förvaras bäst vid högst + 4 °C. Malt förvaras torrt och svalt.


Hållbarhet minst 3 månader. Se förpackning för bäst-före-datum.

Om Det Lilla Köksbryggeriet+


Originalet sedan 2010. Det perfekta ölbryggarkittet för nybörjare. Komplett med all utrustning och ingredienser du behöver för att brygga ditt eget öl. Ölbryggningskit från Det Lilla Köksbryggeriet har köpts av fler än 40.000 nöjda kunder. Enklare, godare och roligare blir det inte! Med hjälp av filmklipp och pedagogiska bildinstruktioner garanterar vi gott öl redan på första försöket. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som sveriges bästa mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd.  

Kittad för livet! Bryggutrustningen som medföljer går att användas om och om igen. När du vill brygga mer är det bara att välja ett nytt recept från vårt sortiment.

Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök. Total tid för att brygga öl är 2-3 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull (eller större), tratt, visp, en slev och tomflaskor.

X