Uppgraderingskit 10 liter | Det Lilla KöksbryggerietUppgraderingskit 10 liter | Det Lilla Köksbryggeriet
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev – Få 10% rabatt!
Meny
Sök produkt

KAMPANJ!

Jäskärl kit 10 liter PET Carboy

479 SEK / 399 SEK
✓ Leverans 1-3 dagar  ✓ 4,8 ★★★★★ Google Reviews
Uppgraderingskit för dig som redan har ett 4-liters kit och vill levla up till 10 liter. Eller för dig som redan har ett 10L-kit men vill kunna brygga dubbel sats! Jäskärlet är ett 10-liters kärl i PET-plast som är garanterat livsmedelskvalitet. 

Kittet innehåller:

10-liters jäskärl av PET-plast i livsmedelskvalitet, nästan helt syretätt vilket gör den optimal för lagring av öl och vin
Gummihätta
Jäsrör


Så brygger du+

Om Det Lilla Köksbryggeriet+


Originalet sedan 2010. Det perfekta ölbryggarkittet för nybörjare. Komplett med all utrustning och ingredienser du behöver för att brygga ditt eget öl. Ölbryggningskit från Det Lilla Köksbryggeriet har köpts av fler än 40.000 nöjda kunder. Enklare, godare och roligare blir det inte! Med hjälp av filmklipp och pedagogiska bildinstruktioner garanterar vi gott öl redan på första försöket. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som sveriges bästa mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd.  

Kittad för livet! Bryggutrustningen som medföljer går att användas om och om igen. När du vill brygga mer är det bara att välja ett nytt recept från vårt sortiment.

Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök. Total tid för att brygga öl är 2-3 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull (eller större), tratt, visp, en slev och tomflaskor.
Fler spännande produkter

X