Uppgraderingskit 10 liter | 10-liter Ölbryggarkit - Ölbryggarki

Snabba leveranser 1-3 dagar!

Meny
Sök produkt

Uppgraderingskit 10 liter

429 SEK
✓ Snabba leveranser  ✓ Snabb kundservice  ✓ Frakt fr. 49:-
Uppgraderingskitet är till för dig som redan har ett 4-liters kit och vill levla up till 10 liter. Gör en back öl istället för 12 öl. Jäskärlet är ett 10-liters kärl i PET-plast som är garanterat livsmedelskvalitet. 

Kittet innehåller:

10-liters jäskärl av PET-plast i livsmedelskvalitet, nästan helt syretätt vilket gör den optimal för lagring av öl och vin
Gummihätta
Jäsrör


Så brygger du+

Om Det Lilla Köksbryggeriet+


Originalet sedan 2010. Det perfekta ölbryggarkittet för nybörjare. Komplett med all utrustning och ingredienser du behöver för att brygga ditt eget öl. Ölbryggningskit från Det Lilla Köksbryggeriet har köpts av fler än 40.000 nöjda kunder. Enklare, godare och roligare blir det inte! Med hjälp av filmklipp och pedagogiska bildinstruktioner garanterar vi gott öl redan på första försöket. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som sveriges bästa mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd.  

Kittad för livet! Bryggutrustningen som medföljer går att användas om och om igen. När du vill brygga mer är det bara att välja ett nytt recept från vårt sortiment.

Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök. Total tid för att brygga öl är 2-3 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull (eller större), tratt, visp, en slev och tomflaskor.
Missa inget

Anmäl dig till Det Lilla Nyhetsbrevet och var först med nyheter om limiterade recept och bra deals från oss på Det Lilla Köksbryggeriet!

X