Yuzu - Ölbryggningskit 10-liter | Det Lilla Köksbryggeriet

Snabba leveranser 1-3 dagar!

Meny
Sök produkt

Yuzu - Ölbryggningskit 10-literYuzu - Ölbryggningskit 10-literYuzu - Ölbryggningskit 10-liter

Yuzu - Ölbryggningskit 10-liter

1049 SEK
✓ Snabba leveranser  ✓ Snabb kundservice  ✓ Frakt fr. 49:-


Kittet innehåller:
1 st. Yuzu 5% receptsats (10 liter)
10-liters jäskärl av PET-plast i livsmedelskvalitet, nästan helt syretätt vilket gör den optimal för lagring av öl och vin
Termometer
Kapsyleringsapparat
Kapsyler (ligger i den bruna receptpåsen)
Desinfektionsvätska
Gummihätta
Jäsrör
Hävert

Om ölet:

It's easy with Yuzu! Kittla dina smaksinnen med ett kallt glas Yuzu-IPA. Yuzu är en citrusfrukt från Japan med en smak som påminner om citron, mandarin och grapefrukt. 

I receptet ingår 100% ren Yuzujuice i en behändig liten squeezepåse. Den här ska du hälla i efter 7-10 dagars jäsning rakt ned i jäskärlet och du får en härlig syrlig citrus-aktig känsla på din IPA. 

Stil: India Pale Ale (IPA)
Alkoholhalt: 5%
Svårighetsgrad: Enkel
Humle: Citra
Malt: Vete
Doft och smak: Syrligt med drag åt citrus i smaken och med en härlig fruktig arom. 
Passar till: Kycklingrätter, fisk och mexikanskt. 
För dig som gillar: Fruktöl, Fruktiga IPAs


Gör flaskorna ännu finare med Det Lilla Köksbryggeriets egna etiketter, köp här!

Instruktioner+


Varje recept är unikt och det är viktigt att följa instruktionerna noga för just ditt recept. Instruktion för just detta recept hittar du här!

Så brygger du+

Livsmedelsinformation+


Innehållsförteckning: KORNMALT, VETEMALT, humle, jäst, yuzukoncentrat

Förvaring: Jäst och humle förvaras bäst vid högst + 4 °C. Malt förvaras torrt och svalt.


Hållbarhet minst 3 månader. Se förpackning för bäst-före-datum.

Om Det Lilla Köksbryggeriet+


Originalet sedan 2010. Det perfekta ölbryggarkittet för nybörjare. Komplett med all utrustning och ingredienser du behöver för att brygga ditt eget öl. Ölbryggningskit från Det Lilla Köksbryggeriet har köpts av fler än 40.000 nöjda kunder. Enklare, godare och roligare blir det inte! Med hjälp av filmklipp och pedagogiska bildinstruktioner garanterar vi gott öl redan på första försöket. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som sveriges bästa mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd.  

Kittad för livet! Bryggutrustningen som medföljer går att användas om och om igen. När du vill brygga mer är det bara att välja ett nytt recept från vårt sortiment.

Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök. Total tid för att brygga öl är 2-3 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull (eller större), tratt, visp, en slev och tomflaskor.

Missa inget

Anmäl dig till Det Lilla Nyhetsbrevet och var först med nyheter om limiterade recept och bra deals från oss på Det Lilla Köksbryggeriet!

X