BOK, Stora boken om Fermentering
Snabba Leveranser 1-3 dagar!
Meny
Sök produkt

BOK, Stora boken om Fermentering

339 SEK

I denna produkt ingår detta:

   
  Lägg i kundvagnen
  ✓ Leverans 1-3 dagar ✓ ★★★★★ 4.8 Google Reviews
  Den stora boken om fermentering. Den här boken samlar de allra bästa recepten från böckerna Fermentera och Fermentera 2.0 skrivna av Jenny Neikell, även känd som Surtanten. Ja, det är såklart inte allt i den här boken. Den är även uppdaterad med ny fakta och nya recept. 

  I den här boken får du bekanta dig med allt från kimchi, koji och kombucha till tempeh, kefir och surdeg. I bokens gedigna faktadel beskrivs fermenteringstekniker och mikrobiologiska processer på ett fängslande och lättfattligt vis.

  Jenny "Surtanten" Neikell är mathantverkaren som lever och andas mikroorganismer. Efter att i flera år ha drivit en framgångsrik fermenteringsfabrik arbetar hon numera heltid som föreläsare, författare och fermenteringskonsult med uppdrag inom både näringslivet, akademin och det offentliga.

  Som flitigt anlitad utbildare inom fermentering och konservering har hon hållit hundratals föreläsningar och kurser, både i Sverige och utomlands. Hennes tidigare böcker Fermentera, Fermentera 2.0 och Stora boken om Fermentering har blivit internationellt prisbelönta och banade väg för fermenteringsvågen i Sverige. 

  Behöver du komplettera med utrustning kan du handla det här hos oss!


  Om boken:
  Författare:
  Jenny Neikell
  Språk: Svenska
  Utgiven: 2020-08-19
  Fotograf: David Back, Tom Wall
  ISBN: 9789113107295
  Förlag: Norstedts
  Upplaga: 1
  Antal sidor: 283
  Vikt: 1028 gram


  Fler spännande produkter

  X