BOK, Stora boken om Fermentering I Humle

Snabba leveranser 1-3 dagar!

Meny
Sök produkt

NYHET!

BOK, Stora boken om Fermentering

279 SEK
✓ Snabba leveranser  ✓ Snabb kundservice  ✓ Frakt fr. 49:-
Den stora boken om fermentering. Den här boken samlar de allra bästa recepten från böckerna Fermentera och Fermentera 2.0 skrivna av Jenny Neikell, även känd som Surtanten. Ja, det är såklart inte allt i den här boken. Den är även uppdaterad med ny fakta och nya recept. 

I den här boken får du bekanta dig med allt från kimchi, koji och kombucha till tempeh, kefir och surdeg. I bokens gedigna faktadel beskrivs fermenteringstekniker och mikrobiologiska processer på ett fängslande och lättfattligt vis.

Jenny "Surtanten" Neikell är mathantverkaren som lever och andas mikroorganismer. Efter att i flera år ha drivit en framgångsrik fermenteringsfabrik arbetar hon numera heltid som föreläsare, författare och fermenteringskonsult med uppdrag inom både näringslivet, akademin och det offentliga.

Som flitigt anlitad utbildare inom fermentering och konservering har hon hållit hundratals föreläsningar och kurser, både i Sverige och utomlands. Hennes tidigare böcker Fermentera, Fermentera 2.0 och Stora boken om Fermentering har blivit internationellt prisbelönta och banade väg för fermenteringsvågen i Sverige. 

Behöver du komplettera med utrustning kan du handla det här hos oss!


Om boken:
Författare:
Jenny Neikell
Språk: Svenska
Utgiven: 2020-08-19
Fotograf: David Back, Tom Wall
ISBN: 9789113107295
Förlag: Norstedts
Upplaga: 1
Antal sidor: 283
Vikt: 1028 gram


Missa inget

Anmäl dig till Det Lilla Nyhetsbrevet och var först med nyheter om limiterade recept och bra deals från oss på Det Lilla Köksbryggeriet!

X