Ölsatser 4 liter från Köksbryggeriet
Snabba Leveranser 1-3 dagar!
Meny
Sök produkt


Receptsatser 4-liter

Våra refill receptsatser innehåller färska ingredienser av högsta kvalité. Receptsatserna på denna sida är anpassade till våra 4-liters ölbryggningskit. Välj smak, sen är det bara att brygga, njuta och slutligen skryta!

Våra ölrecept är provbrygda ett flertal gånger för att vara enkla att brygga utan att tappa i smak eller kvalitet. Råvarorna är inköpta av samma leverantörer som de flesta hantverksbryggerier i Sverige köper in sina råvaror. En del av recepten har vi till och med utvecklat tillsammans med några av de svenska mikrobryggerier vi tycker absolut bäst om. 

På varje recept finns ett bäst-före-datum. Recepten är fullt dugliga efter dessa datum, det är egentligen inga av ingredienserna som kan bli dåliga i ölsatserna. När du får hem din ölsats öppna den och förvara malten torrt. Humlen, jästen och spraymalten ska förvaras i kylen så håller recepten riktigt länge. 

Alla recept har unika brygginstruktioner, dessa hittar du här.

Är det här inte första gången du handlar av oss, glöm i så fall inte att det kan vara dags att komplettera med rengöringsutrustning eller ölflaskor.


Läs mer

Stäng

X