God Lager! Nils Oscar x Köksbryggeriet - Receptsats (4 liter)
Snabba Leveranser 1-3 dagar!
Meny
Sök produkt

God Lager, Nils Oscar - Receptsats (4 liter) God Lager, Nils Oscar - Receptsats (4 liter)

God Lager, Nils Oscar - Receptsats (4 liter)

329 SEK

I denna produkt ingår detta:

   
  Lägg i kundvagnen
  ✓ Leverans 1-3 dagar ✓ ★★★★★ 4.8 Google Reviews
  Hantverksölet från 1997! Nu har du möjligheten att hantverka hantverksölets hantverksöl hemma i köket, grattis! God Lager är ölet som är anledningen till att många av oss idag dricker hantverksöl, anledningen till att Sverige idag har dryga 400 bryggerier! När Nils Oscar lanserade sin God Lager 1997 fanns det cirka 15 bryggerier i Sverige. Människorna hos Nils Oscar var pionjärer och fick öldrickare att förstå att en öl kan smaka rätt mycket mer (och godare) än vad dåtidens långburkar gjorde. Det är rätt fascinerande att den fortfarande säljs på Systembolaget och är än idag (enligt många fler än oss) en av Sveriges godaste lageröl. Det här ölet jäser vi med 34/70-jäst, vilket är en lagerjäst som helst kräver en svalarare jäsning (runt 12-16 grader).

  Om ölet:

  Stil: Ljus lager
  Alkoholhalt: Mellan 5 - 5,5%
  Svårighetsgrad: Enkel
  Humle: Magnum, Tettnanger och Spalt
  Malt: Pilsnermalt, Vienna
  Färg: Lite ljusare än bärnsten
  Doft och smak: Maltig, något humlearomatisk smak med inslag av honung, knäck, örter och ljust bröd.
  Passar som: Sällskapsdryck eller till klassiska husmanskosträtter, fisk och skaldjur.
  För dig som gillar: Ett klassiskt gott lageröl

  Gör det ännu finare - Köp Det Lilla Köksbryggeriets etiketter till just detta recept här!

  Receptsatsen innehåller:

  • Torkad malt och krossad malt
  • Humlepellets
  • Jäst
  • Kapsyler

  Glöm ej att komplettera med desinfektionsvätska

  Instruktioner+


  Varje recept är unikt och det är viktigt att följa instruktionerna noga för just ditt recept. Instruktion för just detta recept hittar du här!

  Så brygger du+

  Livsmedelsinformation+


  Innehållsförteckning: KORNMALT, humle, jäst

  Förvaring: Jäst och humle förvaras bäst vid högst + 4 °C. Malt förvaras torrt och svalt.


  Hållbarhet minst 3 månader. Se förpackning för bäst-före-datum.

  Om Det Lilla Köksbryggeriet+


  Originalet sedan 2010. Det perfekta ölbryggarkittet för nybörjare. Komplett med all utrustning och ingredienser du behöver för att brygga ditt eget öl. Ölbryggningskit från Det Lilla Köksbryggeriet har köpts av fler än 40.000 nöjda kunder. Enklare, godare och roligare blir det inte! Med hjälp av filmklipp och pedagogiska bildinstruktioner garanterar vi gott öl redan på första försöket. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som sveriges bästa mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd. Våra 4-liters ölbryggningskit ger dig cirka 12 flaskor (33 cl). En perfekt volym för dig som vill börja brygga öl. Inte för mycket öl som står och dammar i en källare och jäskärlet tar ytterst lite plats när det inte används och är fin nog att stå framme som dekoration. 

  Kittad för livet! Bryggutrustningen som medföljer går att användas om och om igen. När du vill brygga mer är det bara att välja ett nytt recept från vårt sortiment.

  Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök. Total tid för att brygga öl är 2-3 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull (eller större), tratt, visp, en slev och tomflaskor.


  Fler spännande produkter

  X