Om Oss
Snabba Leveranser 1-3 dagar!
Meny
Sök produkt

Jakob Nielsen & Mikael Zetterberg. Grundare av Det Lilla Köksbryggeriet.


40.000 nöjda kunder

Det Lilla Köksbryggeriet grundades av oss, Jakob Nielsen och Mikael Zetterberg, 2010 och har sedan dess inspirerat massor av människor runtom i landet att bli Köksbryggare. Med ambitionen av att göra hembryggning enklare utan att tappa kvalitet utvecklade vi ett koncept kring ölbryggningskit med färska råvaror som ger 4 liter kolsyrat och gott öl. 


Fräscha råvaror

Hos oss packas det nya recept varje vecka i små volymer för att alltid erbjuda färska råvaror. Humlen packas maskinellt i aluminiumpåsar fyllda med skyddande atmosfär (CO2 / N2) och förvaras svalt för bästa skydd mot syre, ljus och värme. Den krossade malten förpackas även den maskinellt i svetsade påsar. 


Steg-för-steg instruktioner

Brygga öl ska vara kul! Vi ha... gillar inte krångliga och oklara instruktioner. Därför har vi tagit fram pedagogiska instruktioner med bildstöd till varje recept som gör att alla kan brygga. 


Vi provbrygger!

Våra recept är framtagna av vår egen bryggmästare. Allt provbryggs för att anpassa proportioner och smaker. Med våra recept behöver du aldrig oroa dig över mängder eller proportioner, allt är dimensionerat för att skapa balans och harmoni.


Collabs

Testa att brygga ditt favoritöl! Vi har nära samarbeten med många av några av sveriges bästa mikrobryggerier så som Oppigårds, Stigberget, Nya Carnegiebryggeriet, Dugges, Nynäshamns ångbryggeri med flera. Tillsammans har vi tagit fram roliga och goda recept för våra Köksbryggare att brygga hemma i sitt eget kök.


För de nyfikna i köket

Vi på Det Lilla Köksbryggeriet har över årens lopp insett att det finns en hel del annat kul man kan göra som påminner om ölbryggning. Därför har vi även tagit fram olika DIY-kit för de nyfikna i köket. De som gillar att prova nytt och experimentera. Vårt sortiment rymmer förutom ölbryggarkit även DIY-kit för att göra egen kombucha, fermentering, cider, skogsvin och tonic syrup


Vi hjälper dig!

Tveka aldrig på att höra av er till oss på info@koksbryggeriet.se om ni behöver hjälp med bryggningen eller har andra frågor. Vi svarar alltid inom kort, även på helger. 

X