Ljus lager 4 liter receptsats | 4-liter Refill Receptsats - Rec

Snabba leveranser 1-3 dagar!

Meny
Sök produkt

Midsommaröl 2021 (ljus lager) 4 liter receptsatsMidsommaröl 2021 (ljus lager) 4 liter receptsats

Midsommaröl 2021 (ljus lager) 4 liter receptsats

259 SEK
✓ Snabba leveranser  ✓ Snabb kundservice  ✓ Frakt fr. 49:-
En kall, klassisk, ljus, stor och stark lager TACK! Ibland vill man bara ha det där enkla - en god kall öl som slinker ned utan krusiduller. Det här ölet brygger du med ris för att behålla den fina ljusa färgen. Både enkelt att brygga och enkelt att konsumera. Det perfekta midsommarölet 2021 - Smaskens!

Om ölet:
Stil: Ljus lager
Alkoholhalt: 5%
Svårighetsgrad: Enkel
Humle: Magnum
Malt: Ris och kornmalt
Doft och smak: Svag ton av klassisk humle med maltig smak och inslag av ljust bröd.
Passar till: Perfekt matöl till svenska smörgåsbord ex. midsommar. Eller för sig själv som en törstsläckare. 
För dig som gillar: Mariestads, Eriksberg och andra ljusa lageröl

Gör det ännu finare - Köp Det Lilla Köksbryggeriets etiketter till just detta recept här!

Receptsatsen innehåller:

  • Torkad malt och krossat ris
  • Humlepellets
  • Jäst
  • Kapsyler

Glöm ej att komplettera med desinfektionsvätska

Instruktioner+


Varje recept är unikt och det är viktigt att följa instruktionerna noga för just ditt recept. Instruktion för just detta recept hittar du här!

Så brygger du+

Livsmedelsinformation+


Innehållsförteckning: KORNMALT, krossat ris, humle, jäst

Förvaring: Jäst och humle förvaras bäst vid högst + 4 °C. Malt förvaras torrt och svalt.


Hållbarhet minst 3 månader. Se förpackning för bäst-före-datum.

Om Det Lilla Köksbryggeriet+


Originalet sedan 2010. Det perfekta ölbryggarkittet för nybörjare. Komplett med all utrustning och ingredienser du behöver för att brygga ditt eget öl. Ölbryggningskit från Det Lilla Köksbryggeriet har köpts av fler än 40.000 nöjda kunder. Enklare, godare och roligare blir det inte! Med hjälp av filmklipp och pedagogiska bildinstruktioner garanterar vi gott öl redan på första försöket. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som sveriges bästa mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd. Våra 4-liters ölbryggningskit ger dig cirka 12 flaskor (33 cl). En perfekt volym för dig som vill börja brygga öl. Inte för mycket öl som står och dammar i en källare och jäskärlet tar ytterst lite plats när det inte används och är fin nog att stå framme som dekoration. 

Kittad för livet! Bryggutrustningen som medföljer går att användas om och om igen. När du vill brygga mer är det bara att välja ett nytt recept från vårt sortiment.

Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök. Total tid för att brygga öl är 2-3 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull (eller större), tratt, visp, en slev och tomflaskor.


Missa inget

Anmäl dig till Det Lilla Nyhetsbrevet och var först med nyheter om limiterade recept och bra deals från oss på Det Lilla Köksbryggeriet!

X