Super Dry Hop IPAHHH! - Receptsats (4 liter)
Snabba Leveranser 1-3 dagar!
Meny
Sök produkt

20% PÅ 2 VALFRIA RECEPT!
Super Dry Hop IPAHHH! - Receptsats (4 liter) Super Dry Hop IPAHHH! - Receptsats (4 liter) Super Dry Hop IPAHHH! - Receptsats (4 liter)

Super Dry Hop IPAHHH! - Receptsats (4 liter)

329 SEK

I denna produkt ingår detta:

   
  Lägg i kundvagnen
  ✓ Leverans 1-3 dagar ✓ ★★★★★ 4.8 Google Reviews
  Dry hop, torrhumla, svingott! - Boosta ölet med fruktighet genom att slänga i extra humle under jäsningen. Ett enkelt knep som skapar magi. Vi dopar vår best seller IPAHHH! med ytterligare en påse Citra-humle som ska användas för torrhumling – en riktigt fruktsensation i arom och smak!

  Om ölet:
  Stil: India Pale Ale (IPA)
  Alkoholhalt: 5,5%
  Svårighetsgrad: Enkel
  Humle: Citra
  Malt: Pale Ale och havregryn
  Färg: Bärnsten
  Doft och smak: Citrusfrukt och svagt av honung.
  Passar till: Kryddstark mat, tex mexikanskt. Perfekt till grytor, pulled pork och kycklingrätter.
  För dig som gillar: Humlig IPA

  Extra instruktioner:
  Följ receptet för IPAHHH! 4 liter. Men efter 7 dagars jäsning häller du i hela påsen med Citra. Vänta ytterligare 7 dagar och flaska sen som vanligt. I och med att det är så mycket humle i jäskärlet kan det vara värt att sila vörten genom en kökssil när du för över vört till flaska. Lycka till!

  Receptsatsen innehåller:
  Jäst
  Krossad malt
  Torkad malt
  Humlepellets
  Kapsyler

  Glöm ej att komplettera med desinfektionsvätska

  Instruktioner+


  Varje recept är unikt och det är viktigt att följa instruktionerna noga för just ditt recept. Instruktion för just detta recept hittar du här!

  Så brygger du+

  Livsmedelsinformation+


  Innehållsförteckning: KORNMALT, humle, jäst

  Förvaring: Jäst och humle förvaras bäst vid högst + 4 °C. Malt förvaras torrt och svalt.


  Hållbarhet minst 3 månader. Se förpackning för bäst-före-datum.

  Om Det Lilla Köksbryggeriet+


  Originalet sedan 2010. Det perfekta ölbryggarkittet för nybörjare. Komplett med all utrustning och ingredienser du behöver för att brygga ditt eget öl. Ölbryggningskit från Det Lilla Köksbryggeriet har köpts av fler än 40.000 nöjda kunder. Enklare, godare och roligare blir det inte! Med hjälp av filmklipp och pedagogiska bildinstruktioner garanterar vi gott öl redan på första försöket. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som sveriges bästa mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd. Våra 4-liters ölbryggningskit ger dig cirka 12 flaskor (33 cl). En perfekt volym för dig som vill börja brygga öl. Inte för mycket öl som står och dammar i en källare och jäskärlet tar ytterst lite plats när det inte används och är fin nog att stå framme som dekoration. 

  Kittad för livet! Bryggutrustningen som medföljer går att användas om och om igen. När du vill brygga mer är det bara att välja ett nytt recept från vårt sortiment.

  Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök. Total tid för att brygga öl är 2-3 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull (eller större), tratt, visp, en slev och tomflaskor.


  Fler spännande produkter

  X