Grillköl! BBQ IPA - Receptsats (10 liter)
Snabba Leveranser 1-3 dagar!
Meny
Sök produkt

20% PÅ 2 VALFRIA RECEPT!
Grillköl - BBQ IPA - Receptsats (10 liter)

Grillköl - BBQ IPA - Receptsats (10 liter)

399 SEK

I denna produkt ingår detta:

   
  ✓ Leverans 1-3 dagar ✓ ★★★★★ 4.8 Google Reviews
  Grillköl, ölet som varje grillkväll kräver! Grilltider ger många anledningar till att brygga sitt eget öl. Oavsett om du gillar att dricka öl medan du grillar eller när du äter grillat (eller förmodligen både och). Vi har tagit fram det absolut smarrigaste ölet som passar grilltider. En läskande, fruktig och krispig IPA. Den är proppad med vår favorithumle Mosaic, som ger ölet en lite exotisk touch av tropiska frukter. Samtidigt har vi valt pilsnermalt till den här IPA:n så att ölet inte blir kvalmigt utan håller sig crisp. 

  Om ölet:

  Stil: India Pale Ale (IPA)
  Alkoholhalt: 5,5%
  Svårighetsgrad: Enkel
  Humle: Mosaic
  Malt: Pilsnermalt
  Färg: Bärnsten
  Doft och smak: Citrusfrukt och tropiska frukter.
  Passar till: Kryddstark mat, grillat och BBQ.
  För dig som gillar: Välhumlad IPA

  Receptsatsen innehåller:

  • Torkad malt och krossad malt
  • Humlepellets
  • Jäst
  • Kapsyler

  Glöm ej att komplettera med desinfektionsvätska

  Instruktioner+


  Varje recept är unikt och det är viktigt att följa instruktionerna noga för just ditt recept. Instruktion för just detta recept hittar du här!

  Så brygger du+

  Livsmedelsinformation+


  Innehållsförteckning: KORNMALT, humle, jäst

  Förvaring: Jäst och humle förvaras bäst vid högst + 4 °C. Malt förvaras torrt och svalt.


  Hållbarhet minst 3 månader. Se förpackning för bäst-före-datum.

  Om Det Lilla Köksbryggeriet+


  Originalet sedan 2010. Det perfekta ölbryggarkittet för nybörjare. Komplett med all utrustning och ingredienser du behöver för att brygga ditt eget öl. Ölbryggningskit från Det Lilla Köksbryggeriet har köpts av fler än 40.000 nöjda kunder. Enklare, godare och roligare blir det inte! Med hjälp av filmklipp och pedagogiska bildinstruktioner garanterar vi gott öl redan på första försöket. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som sveriges bästa mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd. Våra 4-liters ölbryggningskit ger dig cirka 12 flaskor (33 cl). En perfekt volym för dig som vill börja brygga öl. Inte för mycket öl som står och dammar i en källare och jäskärlet tar ytterst lite plats när det inte används och är fin nog att stå framme som dekoration. 

  Kittad för livet! Bryggutrustningen som medföljer går att användas om och om igen. När du vill brygga mer är det bara att välja ett nytt recept från vårt sortiment.

  Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök. Total tid för att brygga öl är 2-3 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull (eller större), tratt, visp, en slev och tomflaskor.


  Fler spännande produkter

  X