IPAHHH! 5.3 % - Receptsats (20 liter)
Snabba Leveranser 1-3 dagar!
Meny
Sök produkt

15% REA
IPAHHH! 5.3 % - Receptsats (20 liter)

IPAHHH! 5.3 % - Receptsats (20 liter)

469 SEK / 399 SEK

I denna produkt ingår detta:

   
  Lägg i kundvagnen

  ✓ Leverans 1-3 dagar ✓ ★★★★★ 4.8 Google Reviews
  Klassikern bland välhumlade ölsorter är en äkta India Pale Ale – IPA! Ölet som har varit inkörsporten för många att intressera sig och börja tycka om öl utöver den omåttligt populära "stor stark". Fräschören och citrusdofterna hos vår IPAHHH! kommer från en rejäl dos av den amerikanska humlesorten Citra. En lättdrucken och lättbrygd IPA som imponerat på många genom åren!

  Om ölet: 
  Stil: India Pale Ale (IPA)
  Svårighetsgrad: Receptet kräver utrustning för helmaltsbryggning
  Alkoholhalt: Ca. 5,3%
  Humle: Citra
  Malt: Pale Ale, Cara Ruby och havregryn
  Färg: Ljusare bärnsten
  Doft och smak: Citrusfrukt och svagt av honung.
  Passar till: Kryddstark mat, tex mexikanskt. Perfekt till grytor, pulled pork och kycklingrätter.
  För dig som gillar: Hoppy IPA (Electric Nurse), All the way Session IPA (Dugges).

  Receptsatsen innehåller:

  • Krossad malt
  • Humlepellets (Rätt dosering)
  • Jäst

  Glöm ej att komplettera med desinfektionsvätska

  Instruktioner+


  Varje recept är unikt och det är viktigt att följa instruktionerna noga för just ditt recept. Instruktion för just detta recept hittar du här!

  Viktig info!+


  Det Lilla Köksbryggeriets 20 liter recept är inte anpassade för våra 4 och 10 liter kit. Alla 20 liter recept kräver mer avancerad utrustning eftersom de är helmaltsrecept och inte baserade på spraymalt. Här hittar du utrustning för att brygga 20 liter recepten. I alla våra 20-liters receptsatser är all malt krossad för att underlätta för dig som brygger. All humle är uppvägd till exakt rätt mängd. 


  Om Det Lilla Köksbryggeriet+


  Originalet sedan 2010. Det Lilla Köksbryggeriet startade med att tillverka och sälja ölbryggningskit för nybörjare. På senare år har även Det Lilla Köksbryggeriets populära ölrecept översatts till 20-liter volymer, för de lite mer vana hembryggarna. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare eller tillsammans med några av Sveriges bästa bryggerier. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som sveriges bästa mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd.


  Fler spännande produkter

  X