NEIPA (New England IPA) - Ölbryggningskit 10-liter | 10-liter Ö
🚚  NYHET! Hemleverans!
Meny
Sök produkt

NEIPA (New England IPA) - Ölbryggningskit 10-literNEIPA (New England IPA) - Ölbryggningskit 10-liter

NEIPA (New England IPA) - Ölbryggningskit 10-liter

999 SEK
✓ Fria returer  ✓ Leverans 1-3 dagar  ✓ Frakt från 79 kr


Super juicy!
New England IPA (NEIPA) har äntligen blivit standard. Numera finns det alltid (minst) en variant hos alla bryggerier. Det är inte svårt att förstå framgången bakom NEIPA. En fruktig, juicig, och välhumlad IPA. Havret sätter det krispiga i munkänslan, den överdrivna mängden humle i torrhumlingen ger fruktiga aromen och vetet sätter den halmgula färgen. Det är klart du ska brygga din egen. Och glöm inte. NEIPA ska alltid drickas färsk!

Obs. varje recept är unikt, se instruktionerna här5 %Enkel
FärgAlkoholhaltSvårighetsgrad

Stil: New England IPA (NEIPA)
Humle: Lemondrop
Malt: Vetemalt 
Färg: Ljusgul
Doft och smak: Fruktig och juicy
Passar till: Matlagningen
För dig som gillar: Juicy öl och drömmen om ett liv i Vermont


Kittet innehåller:
1 st. NEIPA 5% Receptsats (10-liter)
10-liters jäskärl av PET med tappkran
Termometer
Flaskfyllare (Transparent rör med svart nippel)
Kapsyleringsapparat
Kapsyler (de ligger i den bruna receptpåsen)
Desinfektionsvätska
Gummihätta
Slang (3-10 cm. transparent silikonslang)
Jäsrör

(Ett ölbryggningskit har inget bäst-före-datum. Däremot har medföljande recept bäst-före-datum. I regel håller recepten i 6-12 månader.)


Det Lilla Köksbryggeriet

Orginalet sedan 2010. Det perfekta ölbryggningskitet för nybörjare. Komplett med all utrustning och ingredienser du behöver för att brygga din egen öl. Ölbryggningskit från Det Lilla Köksbryggeriet har köpts av fler än 20.000 nöjda kunder. Enklare och godare blir det inte. Med hjälp av filmklipp och pedagogiska bildinstruktioner garanterar vi gott öl redan på första försöket. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som Sveriges mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd. Våra 4-liters ölbryggningskit ger dig cirka 12 flaskor (33 cl). En perfekt volym för dig som vill ha det bekvämt. Inte för mycket öl som står och dammar i en källare och jäskärlet tar ytterst lite plats när det inte används. 

Kittad för livet! Bryggutrustningen som medföljgår att användas om och om igen. När du vill brygga mer är det bara att välja ett nytt recept från vårt sortiment.

Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök. Total tid för att brygga öl är 2-3 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull, tratt, visp, en slev och tomflaskor.


Tappa öl på flaska, se film:


Missa inget

Anmäl dig till Det Lilla Nyhetsbrevet och var först med nyheter om limiterade recept och bra deals från oss på Det Lilla Köksbryggeriet!

X