NEIPA (New England IPA) - Ölbryggningskit 10-liter | Det Lilla Köksbryggeriet
Snabba leveranser inom 1-3 dagar!
Meny
Sök produkt

NEIPA! New England IPA - Ölbryggarkit (10 liter)NEIPA! New England IPA - Ölbryggarkit (10 liter)NEIPA! New England IPA - Ölbryggarkit (10 liter)

NEIPA! New England IPA - Ölbryggarkit (10 liter)

1099 SEK
✓ Leverans 1-3 dagar  ✓ 4,8 ★★★★★ Google Reviews


Kittet innehåller:
1 st. NEIPA 5% Receptsats (10-liter)
10-liters jäskärl av PET-plast i livsmedelskvalitet, nästan helt syretätt vilket gör den optimal för lagring av öl och vin
Termometer
Kapsyleringsapparat
Kapsyler (ligger i den bruna receptpåsen)
Desinfektionsvätska
Gummihätta
Jäsrör
Hävert

Om ölet:

Super juicy New England IPA! En fruktig, juicy, och välhumlad IPA. Havret skapar det krispiga i munkänslan, den överdrivna mängden humle bidrar till den fruktiga aromen och vetemalten sätter den halmgula färgen. Glöm inte! En NEIPA ska alltid drickas färsk!

Stil: New England IPA (NEIPA)
Alkoholhalt: 5%
Svårighetsgrad: Enkel
Humle: Lemondrop
Malt: Vetemalt 
Färg: Ljusgul
Doft och smak: Fruktig och juicy
Passar till: Matlagningen
För dig som gillar: Juicy öl och drömmen om ett liv i Vermont

Gör flaskorna ännu finare med Det Lilla Köksbryggeriets egna etiketter, köp här!


Instruktioner+


Varje recept är unikt och det är viktigt att följa instruktionerna noga för just ditt recept. Instruktion för just detta recept hittar du här!

Så brygger du+

Livsmedelsinformation+


Innehållsförteckning: KORNMALT, VETEMALT, humle, jäst

Förvaring: Jäst och humle förvaras bäst vid högst + 4 °C. Malt förvaras torrt och svalt.


Hållbarhet minst 3 månader. Se förpackning för bäst-före-datum.

Om Det Lilla Köksbryggeriet+


Originalet sedan 2010. Det perfekta ölbryggarkittet för nybörjare. Komplett med all utrustning och ingredienser du behöver för att brygga ditt eget öl. Ölbryggningskit från Det Lilla Köksbryggeriet har köpts av fler än 40.000 nöjda kunder. Enklare, godare och roligare blir det inte! Med hjälp av filmklipp och pedagogiska bildinstruktioner garanterar vi gott öl redan på första försöket. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som sveriges bästa mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd.  

Kittad för livet! Bryggutrustningen som medföljer går att användas om och om igen. När du vill brygga mer är det bara att välja ett nytt recept från vårt sortiment.

Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök. Total tid för att brygga öl är 2-3 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull (eller större), tratt, visp, en slev och tomflaskor.
X