Oppigårds Amarillo 5,9% - Receptsats (20 liter) | |

Meny
Oppigårds Amarillo 5,9% - Receptsats (20 liter) i gruppen Shop / 20-liter Recept hos Köksbryggeriet i Roslagen AB (20l_oppigardsreceptsats)

Oppigårds Amarillo 5,9% - Receptsats (20 liter)

449 SEK
Brygg en äkta Oppigårds Amarillo – hemma i köket! Det här var ett av de öl som gjorde oss på Det Lilla Köksbryggeriet intresserade av hantverksöl. En trippel guldvinnare från Oppigårds! En av de mest välbalanserade American Pale Ales du kan smaka. Humlesorten är ingen hemlighet - bara Amarillo. En typisk amerikansk pale ale med smak av bär och frukter. Den här varianten använder Amarillo i precis allt - mäsken, humlekoket och även lite torrhumling. Gör du exakt som instruktionerna säger hamnar den här på 5,9% alk. och en rätt rejäl och fint balanserad beska.

20-liters recepten är helmaltsrecept och kräver utrustning för att brygga större volymer (20-30 l). I alla våra 20-liters receptsatser är all malt krossad för att underlätta för dig som brygger. All humle är uppvägd till exakt rätt mängd. 

Dessutom ingår det brygginstruktioner, innehållande mäsktemperaturer, jäsinstruktioner och humleschema. Till varje brygginstruktion finns det även alltid med tips från vår bryggmästare. Meningen är att varje recept ska utveckla dig och göra dig till en bättre bryggare.


Oppigårds Amarillo

Stil: Pale Ale
Alkoholhalt: Ca. 5,9%
Humle: Amarillo
Malt: Pale ale, Amber, Vetemalt
Färg: Bärnsten
Doft och smak: Nyanserad, humlearomatisk smak med tydlig beska, inslag av apelsinmarmelad, aprikos, tallbarr och ljust bröd.
Passar till: Husmanskost. 
För dig som gillar: Oppigårds Amarillo och välbalanserade pale ales. 

Receptsatsen innehåller:

  • Krossad malt
  • Humle
  • Jäst
  • Enklare instruktionsblad inkl. temperaturer, tidsangivelser, tips från bryggmästaren och humleschema osv. 

GLÖM EJ ATT KOMPLETTERA MED DESINFEKTIONSVÄTSKA


Andra köpte även: