Oppigårds Amarillo - Receptsats (20 liter)
Snabba Leveranser 1-3 dagar!
Meny
Sök produkt

Oppigårds Amarillo - Receptsats (20 liter)

Oppigårds Amarillo - Receptsats (20 liter)

469 SEK

I denna produkt ingår detta:

   
  ✓ Leverans 1-3 dagar ✓ ★★★★★ 4.8 Google Reviews
  Samarbetsrecept mellan Oppigårds Bryggeri x Det Lilla Köksbryggeriet. En trippel guldvinnare från Oppigårds! En av de mest välbalanserade American Pale Ales du kan smaka. Humlesorten är ingen hemlighet - bara Amarillo. Den här varianten använder Amarillo i precis allt - mäsken, humlekoket och även lite torrhumling.

  Om ölet:
  Stil: Pale Ale
  Svårighetsgrad: Receptet kräver utrustning för helmaltsbryggning
  Alkoholhalt: Ca. 5,9%
  Humle: Amarillo
  Malt: Pale ale, Amber, Vetemalt
  Färg: Bärnsten
  Doft och smak: Nyanserad, humlearomatisk smak med tydlig beska, inslag av apelsinmarmelad, aprikos, tallbarr och ljust bröd.
  Passar till: Husmanskost. 
  För dig som gillar: Oppigårds Amarillo och välbalanserade pale ales. 

  Receptsatsen innehåller:

  • Krossad malt
  • Humlepellets (Rätt dosering)
  • Jäst

  Glöm ej att komplettera med desinfektionsvätska

  Instruktioner+


  Varje recept är unikt och det är viktigt att följa instruktionerna noga för just ditt recept. Instruktion för just detta recept hittar du här!

  Viktig info!+


  Det Lilla Köksbryggeriets 20 liter recept är inte anpassade för våra 4 och 10 liter kit. Alla 20 liter recept kräver mer avancerad utrustning eftersom de är helmaltsrecept och inte baserade på spraymalt. Här hittar du utrustning för att brygga 20 liter recepten. I alla våra 20-liters receptsatser är all malt krossad för att underlätta för dig som brygger. All humle är uppvägd till exakt rätt mängd. 


  Om Det Lilla Köksbryggeriet+


  Originalet sedan 2010. Det Lilla Köksbryggeriet startade med att tillverka och sälja ölbryggningskit för nybörjare. På senare år har även Det Lilla Köksbryggeriets populära ölrecept översatts till 20-liter volymer, för de lite mer vana hembryggarna. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare eller tillsammans med några av Sveriges bästa bryggerier. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som sveriges bästa mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd.


  Fler spännande produkter

  X