PBW 450 gr.
Snabba Leveranser 1-3 dagar!
Meny
Sök produkt

PBW 450 gr.

209 SEK

I denna produkt ingår detta:

   
  Lägg i kundvagnen
  ✓ Leverans 1-3 dagar ✓ ★★★★★ 4.8 Google Reviews
  PBW är som att diska fast du slipper själva diskandet. PBW löser upp smuts och kvarlämningar efter bryggningen. Perfekt att använda efter du har tappat på flaska och behöver få jäskärlet rent. Fyll jäskärlet med varmt vatten och dosera rätt mängd pulver låt stå enligt anvisning och kärlet är helt rent efter det. 

  Mängd: 450 gr. 

  OBS! PBW ersätter inte desinficeringen. Efter att du har diskat ditt kärl med PBW bör du använda Saniclean eller liknande produkt för att innan bryggning även få bort bakterier. 

  Mer detaljerad spec.
  Ett buffrat alkaliskt rengöringsmedel med aktivt syre och mycket bra rengöringsförmåga. Det är säkert att hantera och skadar varken dig, miljön eller din utrustning. PBW är minst lika effektivt som kaustiksoda och är helt fritt från dess negativa egenskaper.

  Rekommenderad dosering: 
  30 gram per 10 liter (ca 2 msk per 10 liter)
  Rekommenderad kontakttid är 30 minuter för mäsk-, lak-, kokkärl och fat, och 5-10 minuter för slangar. Längre kontakttider än 3 timmar kan vara direkt skadligt för utrustningen och det gäller speciellt plastdetaljer som är betydligt känsligare än plåt och glas.

  Rekommenderad temperatur: PBW kan användas i kall lösning men är effektivare vid högre temperaturer. Gå dock inte över 70 °C.

  Efterskölj med vatten.

  Fler spännande produkter

  X