***VETE! Veteöl 5% - Receptsats (10 liter) | Det Lilla Köksbryggeriet
Snabba leveranser inom 1-3 dagar!
Meny
Sök produkt

Belgisk Veteöl - Receptsats (10 liter)Belgisk Veteöl - Receptsats (10 liter)

Belgisk Veteöl - Receptsats (10 liter)

399 SEK
Antal: 
Lägg i kundvagnen
✓ Leverans 1-3 dagar ✓ ★★★★★ 97% Google Reviews
Belgiskt rakt igenom! Det här receptet är till för dig som vill brygga en belgisk witbier. Ett lagom alkoholstarkt (runt 5%) öl, lagom pepprigt och med toner av banan/bubblegum. I det här receptet är det jästen som står för den karaktäristiska witbier-smaken. Ett enkelt öl att brygga men samtidigt med ett väldigt spännande resultat.

Om ölet:
Stil: Witbier
Alkoholhalt: 5%
Svårighetsgrad: Enkel
Humle: Saaz
Malt: Pilsnermalt och Vetemalt
Färg: Ljus
Doft och smak: Ton av banan/bubblegum och pepprig
Passar till: Kryddstark mat, tex mexikanskt. Perfekt till grytor, pulled pork och kycklingrätter.
För dig som gillar: Witbier

Gör det ännu finare - Köp Det Lilla Köksbryggeriets etiketter till just det här receptet här!

Receptsatsen innehåller:

  • Torkad malt och krossad malt
  • Humlepellets
  • Jäst
  • Kapsyler

Glöm ej att komplettera med desinfektionsvätska

Instruktioner+


Varje recept är unikt och det är viktigt att följa instruktionerna noga för just ditt recept. Instruktion för just detta recept hittar du här!

Så brygger du+

Livsmedelsinformation+


Innehållsförteckning: KORNMALT, VETEMALT, humle, jäst

Förvaring: Jäst och humle förvaras bäst vid högst + 4 °C. Malt förvaras torrt och svalt.


Hållbarhet minst 3 månader. Se förpackning för bäst-före-datum.

Om Det Lilla Köksbryggeriet+


Originalet sedan 2010. Det perfekta ölbryggarkittet för nybörjare. Komplett med all utrustning och ingredienser du behöver för att brygga ditt eget öl. Ölbryggningskit från Det Lilla Köksbryggeriet har köpts av fler än 40.000 nöjda kunder. Enklare, godare och roligare blir det inte! Med hjälp av filmklipp och pedagogiska bildinstruktioner garanterar vi gott öl redan på första försöket. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som sveriges bästa mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd. Våra 4-liters ölbryggningskit ger dig cirka 12 flaskor (33 cl). En perfekt volym för dig som vill börja brygga öl. Inte för mycket öl som står och dammar i en källare och jäskärlet tar ytterst lite plats när det inte används och är fin nog att stå framme som dekoration. 

Kittad för livet! Bryggutrustningen som medföljer går att användas om och om igen. När du vill brygga mer är det bara att välja ett nytt recept från vårt sortiment.

Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök. Total tid för att brygga öl är 2-3 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull (eller större), tratt, visp, en slev och tomflaskor.


Fler spännande produkter

X