Om Det Lilla Köksbryggeriet

🐆 Snabba leveranser 1-3 dgr

Meny
Sök produkt


Det lilla vad, sa du?

Det lilla köksbryggeriet. Fram till nyligen har hembryggning till stor del handlat om krånglig utrustning och supersvåra instruktioner. Vi hat... gillar inte utrustning och svåra instruktioner. Vi gillar när vem som helst kan skapa något som känns mäktigt, utan massa krångel.

När vi startade Det Lilla Köksbryggeriet 2012 så var vår tanke att fylla ett tomrum – att alla ska ha en sportslig chans att kunna brygga riktigt gott öl. För det går. Man skulle kunna säga att köksbryggning är ett väldigt litet steg för mänskligheten men ett stort steg för ölbryggning. Över 45 000 glada har bryggt öl hemma i sina kök hittills och det är vi superglada och stolta över!


Dags att brygga, njuta och förhoppningsvis slutligen skryta. Lycka till!Ps. Vi skrev ner all vår kunskap i en bok som släppts på bokförlaget Natur&Kultur. Den är en bra introduktion till Köksbryggning och finns här i vår shop eller i din närmsta bokhandel!Komma i kontakt: info@koksbryggeriet.se
Frågor kring din beställning: order@koksbryggeriet.se

Köksbryggeriet i Roslagen AB. Org. nr. 556924-8791


Missa inget

Anmäl dig till Det Lilla Nyhetsbrevet och var först med nyheter om limiterade recept och bra deals från oss på Det Lilla Köksbryggeriet!

X