BOK, Ciderrevolution! av Fruktstereo
Snabba Leveranser 1-3 dagar!
Meny
Sök produkt

BOK, Ciderrevolution! av FruktstereoBOK, Ciderrevolution! av Fruktstereo

BOK, Ciderrevolution! av Fruktstereo

249 SEK

I denna produkt ingår detta:

   
  Lägg i kundvagnen
  ✓ Leverans 1-3 dagar ✓ ★★★★★ 4.8 Google Reviews
  I Sverige står vi varje höst med ett överflöd av frukt i villaträdgårdar och gamla fruktlundar. Vilket slöseri, tänkte vi och startade vår ciderrevolution. Med enkel utrustning och ett öppet sinne kan vem som helst tillverka god och spännande cider jäst från våra äpplen, päron, plommon och bär.

  Vår revolution grundar sig i inställningen att vår frukt är värd att hylla. För oss är inget är förbjudet, ciderns traditionella avgränsningar mot öl och vin egentligen bara är nonsens. Med lite kreativitet, lyhördhet inför naturen och en dos kunskap om naturliga jäsningsprocesser går det att skapa cider med ärliga smaker och härlig komplexitet. Genom att dra lärdomar från ölbryggare och vinmakare vill vi i denna bok visa dig hur du kan jäsa små och medelstora batcher cider som verkligen gör våra svenska frukter rättvisa.

  "Ciderrevolution! fungerar främst som en introduktion och handbok för nybörjare. Huvudavsnitten behandlar grunderna i cidertillverkning, inklusive skörd, mustning, utrustning, jäsning samt lagring och jäsning på flaska. Fotografierna är ofta rent dokumentära och texterna jordnära och inspirerande med handfasta råd. (...) Boken riktar sig till alla som vill lära sig att ta hand om sin frukt och göra den drickbar året runt." BTJ


  Om boken:
  Format: Inbunden
  Språk: Svenska
  Antal sidor: 159
  Utgivningsdatum: 2019-04-12
  Förlag: Natur & Kultur
  Formgivning: Laura Hunter
  Foto: Fredrik Skogkvist
  Dimensioner: 240 x 195 x 20 mm
  Vikt: 695 g

  Fler spännande produkter

  X