SUPERDEAL! IPAHHH! Ölbryggarkit (4L) + Flaskor
Snabba Leveranser 1-3 dagar!
Meny
Sök produkt

DEAL!
SUPERDEAL! IPAHHH! Ölbryggarkit (4L) + FlaskorSUPERDEAL! IPAHHH! Ölbryggarkit (4L) + FlaskorSUPERDEAL! IPAHHH! Ölbryggarkit (4L) + FlaskorSUPERDEAL! IPAHHH! Ölbryggarkit (4L) + Flaskor

SUPERDEAL! IPAHHH! Ölbryggarkit (4L) + Flaskor

1048 SEK / 999 SEK

Antal:

Lägg i kundvagnen

✓ Leverans 1-3 dagar ✓ ★★★★★ 4.8 Google Reviews


Superdeal! Allt du behöver för att brygga ditt eget öl. Komplett ölbryggarkit + 12-pack glasflaskor

Kittet innehåller:
1 st. IPAHHH! India Pale Ale receptsats (4 liter)
5-liters jäskärl av glas
Termometer
Hävert
Kapsyleringsapparat
Kapsyler (ligger i receptpåsen)
Desinfektionsvätska
Silikonpropp
Jäsrör
1 st. 12-pack glasflaskor


Om IPAHHH!
Klassikern bland välhumlade ölsorter är en äkta India Pale Ale – IPA! Ölet som har varit inkörsporten för många att intressera sig och börja tycka om öl utöver den omåttligt populära "stor stark". Fräschören och citrusdofterna hos vår IPAHHH! kommer från en rejäl dos av den amerikanska humlesorten Citra. En lättdrucken och lättbrygd IPA som imponerat på många genom åren!

Stil: India Pale Ale (IPA)
Alkoholhalt: 5,5%
Svårighetsgrad: Enkel
Humle: Citra
Malt: Pale Ale och havregryn
Färg: Bärnsten
Doft och smak: Citrusfrukt och svagt av honung.
Passar till: Kryddstark mat, tex mexikanskt. Perfekt till grytor, pulled pork och kycklingrätter.
För dig som gillar: IPA


Instruktioner+


Varje recept är unikt och det är viktigt att följa instruktionerna noga för just ditt recept. Instruktion för just detta recept hittar du här!

Så brygger du+

Livsmedelsinformation+


Innehållsförteckning: KORNMALT, humle, jäst

Förvaring: Jäst och humle förvaras bäst vid högst + 4 °C. Malt förvaras torrt och svalt.


Hållbarhet minst 3 månader. Se förpackning för bäst-före-datum.

Om Det Lilla Köksbryggeriet+


Originalet sedan 2010. Det perfekta ölbryggarkittet för nybörjare. Komplett med all utrustning och ingredienser du behöver för att brygga ditt eget öl. Ölbryggningskit från Det Lilla Köksbryggeriet har köpts av fler än 40.000 nöjda kunder. Enklare, godare och roligare blir det inte! Med hjälp av filmklipp och pedagogiska bildinstruktioner garanterar vi gott öl redan på första försöket. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som sveriges bästa mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd. Våra 4-liters ölbryggningskit ger dig cirka 12 flaskor (33 cl). En perfekt volym för dig som vill börja brygga öl. Inte för mycket öl som står och dammar i en källare och jäskärlet tar ytterst lite plats när det inte används och är fin nog att stå framme som dekoration. 

Kittad för livet! Bryggutrustningen som medföljer går att användas om och om igen. När du vill brygga mer är det bara att välja ett nytt recept från vårt sortiment.

Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök. Total tid för att brygga öl är 2-3 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull (eller större), tratt, visp, en slev och tomflaskor.

Fler spännande produkter

X