Grainfather Connect bryggverk 25 l | 20-liter Bryggutrustning -

Snabba leveranser 1-3 dagar!

Meny
Sök produkt

Grainfather Connect bryggverk 30 l

7950 SEK / 7790 SEK
✓ Snabba leveranser  ✓ Snabb kundservice  ✓ Frakt fr. 49:-
Grainfathers bryggverk revolutionerar! Det här är så nära man kan komma känslan av att ha ett eget mikrobryggeri hemma. Glöm egenbygda mäsk- och lakkärl, med det här bryggverket mäskar, lakar, kokar och kyler du allt i ett och samma kärl. 

Bryggverket kommer från nyzeeländska producenten Imake. Ett företag som förstår sig på hembryggning och kontinuerligt utvecklar produkterna för att göra dig som hembryggare både bättre men också processen roligare.  

Bryggverket passar utmärkt som bryggutrustning för Det Lilla Köksbryggeriets 20-liters recept. Det här bryggverket är den senaste versionen kallad Grainfather Connect. Helt i rostfritt stål och med en helt ny kontrollenhet, vilken tar automatiseringen till en ny nivå. Tack vare smart teknik har du möjligheten att styra hela bryggprocessen via din smartphone eller surfplatta (iOS eller Android), vilket är helt unikt för Grainfather. Du kan självklart även manövrera bryggningen manuellt via kontrollenheten. 

Mäskning/lakning
Som med de flesta andra bryggverk mäskar, lakar och kokar man i samma kärl. Det här bryggverket klarar även av helt automatiserad stegmäskning, vilket gör att du även kan brygga lite mer avancerade ölrecept. 

Lakningen går till så att du lyfter upp insatsen fylld med malt efter mäskningen - superenkelt och smidigt. Maximal maltmängd är 9 kg. 

Kylning
Kylningen är även den smärtfri tack vare motströmskylaren som ingår och som enkelt kopplas till din kallvattenkran (adapters ingår). 


Detta ingår:
  • Bryggkittel med inbygd elpatron och expanderbar maltinsats i rostfritt stål
  • Motströmskylare med slangar och kopplingar
  • Magnetkopplad centrifugalpump (6 watt, 1800 RPM)
  • Humlefilter för att hålla humle och maltskrot i pannan
  • Grainfather Connect kontrollenhet för styrning av temperatur och pump
  • Recirkulationsrör med isolerat handtag

Övrigt: 
Till det här bryggverken rekommenderar vi våra 20-liters recept. Dessa hittar du här

Ladda ned och läs instruktioner här!

Vill du räkna på vattenvolymer för mäskning och lakning gör du det här!

Se film om Grainfather!


Missa inget

Anmäl dig till Det Lilla Nyhetsbrevet och var först med nyheter om limiterade recept och bra deals från oss på Det Lilla Köksbryggeriet!

X