Hazy IPA! (New England IPA 5%) - Ölbryggarkit (4 Liter)
Snabba Leveranser 1-3 dagar!
Meny
Sök produkt

Hazy IPA! (New England IPA 5%) - Ölbryggarkit (4 Liter)Hazy IPA! (New England IPA 5%) - Ölbryggarkit (4 Liter)Hazy IPA! (New England IPA 5%) - Ölbryggarkit (4 Liter)Hazy IPA! (New England IPA 5%) - Ölbryggarkit (4 Liter)

Hazy IPA! (New England IPA 5%) - Ölbryggarkit (4 Liter)

899 SEK

I denna produkt ingår detta:


Antal:

Lägg i kundvagnen
✓ Leverans 1-3 dagar ✓ ★★★★★ 4.8 Google Reviews


Kittet innehåller:
1 st. Hazy IPA! (New England IPA) Receptsats 4 liter
5-liters jäskärl av glas
Termometer
Hävert
Kapsyleringsapparat
Kapsyler (de ligger i den bruna receptpåsen)
Desinfektionsvätska
Silikonpropp 
Jäsrör

Om ölet:
Hazy super juicy! En fruktig, juicy, och välhumlad IPA. Vetet skapar den krispiga munkänslan och det mumsiga ölskummet, den överdrivna mängden humle bidrar till den fruktiga aromen. Humlearomatisk smak med tydlig beska, inslag av tallbarr, blodapelsin och passionsfrukt. Glöm inte! En NEIPA ska alltid drickas färsk!

Om ölet: 
Stil: New England IPA (NEIPA)
Alkoholhalt: 5%
Svårighetsgrad: Enkel
Humle: Eukanot
Malt: Vetemalt 
Färg: Ljusgul
Doft och smak: Blodapelsin, passionsfrukt och tallbarr
Passar till: Matlagningen
För dig som gillar: Juicy öl och drömmen om ett liv i Vermont

Gör det ännu finare - Köp Det Lilla Köksbryggeriets etiketter till just det här receptet här!

Instruktioner+


Varje recept är unikt och det är viktigt att följa instruktionerna noga för just ditt recept. Instruktion för just detta recept hittar du här!

Så brygger du+





Livsmedelsinformation+


Innehållsförteckning: KORNMALT, VETEMALT, humle, jäst

Förvaring: Jäst och humle förvaras bäst vid högst + 4 °C. Malt förvaras torrt och svalt.


Hållbarhet minst 3 månader. Se förpackning för bäst-före-datum.

Om Det Lilla Köksbryggeriet+


Originalet sedan 2010. Det perfekta ölbryggarkittet för nybörjare. Komplett med all utrustning och ingredienser du behöver för att brygga ditt eget öl. Ölbryggningskit från Det Lilla Köksbryggeriet har köpts av fler än 40.000 nöjda kunder. Enklare, godare och roligare blir det inte! Med hjälp av filmklipp och pedagogiska bildinstruktioner garanterar vi gott öl redan på första försöket. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som sveriges bästa mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd. Våra 4-liters ölbryggningskit ger dig cirka 12 flaskor (33 cl). En perfekt volym för dig som vill börja brygga öl. Inte för mycket öl som står och dammar i en källare och jäskärlet tar ytterst lite plats när det inte används och är fin nog att stå framme som dekoration. 

Kittad för livet! Bryggutrustningen som medföljer går att användas om och om igen. När du vill brygga mer är det bara att välja ett nytt recept från vårt sortiment.

Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök. Total tid för att brygga öl är 2-3 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull (eller större), tratt, visp, en slev och tomflaskor.


Fler spännande produkter

X