Klassisk Ljus Lager - Ölbryggarkit (4 Liter) I Det Lilla Köksbryggeriet

Snabba leveranser 1-3 dagar!

Meny
Sök produkt

ÅRETS MIDSOMMARÖL
En Stor Stark, Midsommaröl 2022 - Ölbryggarkit (4 Liter)En Stor Stark, Midsommaröl 2022 - Ölbryggarkit (4 Liter)En Stor Stark, Midsommaröl 2022 - Ölbryggarkit (4 Liter)

En Stor Stark, Midsommaröl 2022 - Ölbryggarkit (4 Liter)

799 SEK
✓ Snabb kundtjänst  ✓ Snabba leveranser  ✓ Hemleverans


Kitet innehåller:

1 st. En stor stark Receptsats (4-liter)
5-liters jäskärl av glas
Termometer
Hävert
Kapsyleringsapparat
Kapsyler (de ligger i den bruna receptpåsen)
Desinfektionsvätska
Silikonpropp
Jäsrör

Om ölet:
Blå blå vindar och vatten. Blå blå himlar och hav! Ibland ska det vara okomplicerat, inga extrema smaker, bara smaken av ett gott öl - lagom brödigt och en svag ton av humle. För midsommar kan vara mycket smaker. Det är fett, kryddstarkt, snaps osv. Då är det gott att pysa upp en okomplicerad kall öl och skölja ner med. Låt midsommarölet bli en kall stor stark! Den här är inspirerad av alla klassiker som Carlsberg, Budweiser och Pripps Blå!

Bonus - På midsommar ska det vara fint! Därför inkluderar vi ett gäng flasketiketter till ditt recept. 

Stil: American Lager
Alkoholhalt: Ca. 5%
Svårighetsgrad: Enkel
Humle: Hallertau Tradition
Malt: Extra pale maris otter
Doft och smak: Lite brödig maltnota med svaga toner av klassisk humle.  
Passar till: Perfekt matöl till klassiskt svenska smörgåsbord ex. midsommar. En riktigt törstsläckare!
För dig som gillar: Carlsberg, Budweiser, Pripps Blå

Instruktioner+


Varje recept är unikt och det är viktigt att följa instruktionerna noga för just ditt recept. Instruktion för just detta recept hittar du här!

Så brygger du+

Livsmedelsinformation+


Innehållsförteckning: KORNMALT, humle, jäst

Förvaring: Jäst och humle förvaras bäst vid högst + 4 °C. Malt förvaras torrt och svalt.


Hållbarhet minst 3 månader. Se förpackning för bäst-före-datum.

Om Det Lilla Köksbryggeriet+


Originalet sedan 2010. Det perfekta ölbryggarkittet för nybörjare. Komplett med all utrustning och ingredienser du behöver för att brygga ditt eget öl. Ölbryggningskit från Det Lilla Köksbryggeriet har köpts av fler än 40.000 nöjda kunder. Enklare, godare och roligare blir det inte! Med hjälp av filmklipp och pedagogiska bildinstruktioner garanterar vi gott öl redan på första försöket. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som sveriges bästa mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd. Våra 4-liters ölbryggningskit ger dig cirka 12 flaskor (33 cl). En perfekt volym för dig som vill börja brygga öl. Inte för mycket öl som står och dammar i en källare och jäskärlet tar ytterst lite plats när det inte används och är fin nog att stå framme som dekoration. 

Kittad för livet! Bryggutrustningen som medföljer går att användas om och om igen. När du vill brygga mer är det bara att välja ett nytt recept från vårt sortiment.

Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök. Total tid för att brygga öl är 2-3 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull (eller större), tratt, visp, en slev och tomflaskor.

Missa inget

Anmäl dig till Det Lilla Nyhetsbrevet och var först med nyheter om limiterade recept och bra deals från oss på Det Lilla Köksbryggeriet!

X