Ölbryggarkit (10 Liter)
Snabba Leveranser 1-3 dagar!
Meny
Sök produkt

Ölbryggarkit (10 Liter)Ölbryggarkit (10 Liter)

Ölbryggarkit (10 Liter)

799 SEK

I denna produkt ingår detta:


  Antal:

  Lägg i kundvagnen
  ✓ Leverans 1-3 dagar ✓ ★★★★★ 4.8 Google Reviews


  Kittet innehåller:

  15 liter jäshink, halvtransparent med gradering i livsmedelskvalitet
  Termometer
  Kapsyleringsapparat
  Desinfektionsvätska
  Jäsrör
  Hävert

  Om Det Lilla Köksbryggeriets ölbryggarkit
  Ölbryggning med Det Lilla Köksbryggeriets ölbryggarkit. All utrustning du behöver för att komma igång med att brygga öl. Sätt ihop ditt eget recept med hjälp av råvaror eller köp ett färdigt recept där vi på Det Lilla Köksbryggeriet har doserat och komponerat ett kvalitativt öl. I ölbryggarkitet ingår en halvtransparent jäshink i livsmedelskvalitet som du använder som jäskärl. Till det får du även allt du behöver för att genomföra bryggningen och flaska ditt öl. Kittad for life! Kitet du köper kan du återanvända gång efter gång, allt du behöver göra är köpa nya råvaror eller recept. Till kitet ingår även instruktioner vilka du hittar här.

  Det här behöver du komplettera med: Råvaror/Receptsatser och flaskor 


  Gör flaskorna ännu finare med Det Lilla Köksbryggeriets egna etiketter, köp här!

  Så brygger du+

  Om Det Lilla Köksbryggeriet+


  Originalet sedan 2010. Det perfekta ölbryggarkittet för nybörjare. Komplett med all utrustning och ingredienser du behöver för att brygga ditt eget öl. Ölbryggningskit från Det Lilla Köksbryggeriet har köpts av fler än 40.000 nöjda kunder. Enklare, godare och roligare blir det inte! Med hjälp av filmklipp och pedagogiska bildinstruktioner garanterar vi gott öl redan på första försöket. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som sveriges bästa mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd.  

  Kittad för livet! Bryggutrustningen som medföljer går att användas om och om igen. När du vill brygga mer är det bara att välja ett nytt recept från vårt sortiment.

  Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök. Total tid för att brygga öl är 2-3 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull (eller större), tratt, visp, en slev och tomflaskor.
  Fler spännande produkter

  X