Oppigårds Amarillo - Ölbryggningskit (4 Liter)
Snabba Leveranser 1-3 dagar!
Meny
Sök produkt

Oppigårds Amarillo - Ölbryggningskit (4 Liter)Oppigårds Amarillo - Ölbryggningskit (4 Liter)Oppigårds Amarillo - Ölbryggningskit (4 Liter)Oppigårds Amarillo - Ölbryggningskit (4 Liter)

Oppigårds Amarillo - Ölbryggningskit (4 Liter)

899 SEK

Antal:

Lägg i kundvagnen
✓ Leverans 1-3 dagar ✓ ★★★★★ 4.8 Google Reviews


Kitet innehåller:

1 st. APA by Oppigårds 5,5% Receptsats (4-liter)
5-liters jäskärl av glas
Termometer
Hävert
Kapsyleringsapparat
Kapsyler (de ligger i den bruna receptpåsen)
Desinfektionsvätska
Silikonpropp
Jäsrör

Om ölet:
Samarbetsrecept mellan Oppigårds Bryggeri x Det Lilla Köksbryggeriet.
 En trippel guldvinnare från Oppigårds! En av de mest välbalanserade American Pale Ales du kan smaka. Humlesorten är ingen hemlighet - bara Amarillo. Den här varianten använder Amarillo i precis allt - mäsken, humlekoket och även lite torrhumling. 

Stil: American Pale Ale
Alkoholhalt: 5,5%
Svårighetsgrad: Enkel
Malt: Vetemalt
Doft och smak: Inslag av apelsinmarmelad, aprikos, tallbarr och ljust bröd
Passar till: Till hamburgare och husmanskost
För dig som gillar: Oppigårds Amarillo helt enkelt 

Instruktioner+


Varje recept är unikt och det är viktigt att följa instruktionerna noga för just ditt recept. Instruktion för just detta recept hittar du här!

Så brygger du+

Livsmedelsinformation+


Innehållsförteckning: KORNMALT, VETEMALT, humle, jäst

Förvaring: Jäst och humle förvaras bäst vid högst + 4 °C. Malt förvaras torrt och svalt.


Hållbarhet minst 3 månader. Se förpackning för bäst-före-datum.

Om Det Lilla Köksbryggeriet+


Originalet sedan 2010. Det perfekta ölbryggarkittet för nybörjare. Komplett med all utrustning och ingredienser du behöver för att brygga ditt eget öl. Ölbryggningskit från Det Lilla Köksbryggeriet har köpts av fler än 40.000 nöjda kunder. Enklare, godare och roligare blir det inte! Med hjälp av filmklipp och pedagogiska bildinstruktioner garanterar vi gott öl redan på första försöket. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som sveriges bästa mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd. Våra 4-liters ölbryggningskit ger dig cirka 12 flaskor (33 cl). En perfekt volym för dig som vill börja brygga öl. Inte för mycket öl som står och dammar i en källare och jäskärlet tar ytterst lite plats när det inte används och är fin nog att stå framme som dekoration. 

Kittad för livet! Bryggutrustningen som medföljer går att användas om och om igen. När du vill brygga mer är det bara att välja ett nytt recept från vårt sortiment.

Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök. Total tid för att brygga öl är 2-3 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull (eller större), tratt, visp, en slev och tomflaskor.

Fler spännande produkter

X