RAPT Pill Hydrometer
Snabba Leveranser 1-3 dagar!
Meny
Sök produkt

NYHET

RAPT Pill Hydrometer

995 SEK

I denna produkt ingår detta:

   
  Lägg i kundvagnen
  ✓ Leverans 1-3 dagar ✓ ★★★★★ 4.8 Google Reviews
  Logga din jäsning digitalt! The Pill är en digital hydrometer som kopplar upp både via Bluetooth och Wifi. Enheten drivs av ett uppladdningsbart batteri (ingår).

  Hydrometern mäter både densitet och temperatur genom att flyta på ytan i jäskärlet. Genom att mäta lutningen den flyter i kan man med stor noggrannhet bestämma densitet och därmed följa jäsprocessen i realtid. Värdena loggas via den kostnadsfria RAPT-portalen.

  The Pill är en av de första produkterna i Keglands nya RAPT-system som utvecklats för att digitalt knyta ihop hela bryggprocessen i samma plattform. Tanken är att kunna följa din öl från bryggning till jäsning och att kunna logga och styra processen på distans. RAPT håller fortfarande på att utvecklas och nya produkter läggs kontinuerligt till.

  Enheten drivs med ett uppladdningsbart batteri som även enkelt går att byta vid eventuellt behov. Batteriet laddas via en standard USB-C (ingår ej) och en laddning räcker upp till 1,5 år beroende på anslutningsmetod och hur frekventa uppdateringar av mätvärden du ställer in.

  Skalet till hydrometern är tillverkat i livsmedelsgodkänd plast och har bra tolerans mot temperatur och kemikalier. Eftersom elektroniken inte är fastlimmad i skalet går det bra att byta skal om det skulle skadas.

  Längd: 134 mm
  Diameter: 35 mm

  OBS!

  Vid första användningen så bör batteriet laddas i 24 timmar för att se till att det är fulladdat och för att kalibrera batteritiden.

  När väl enheten är ansluten via USB-C och uppkopplad till en trådlöst nätverk kommer den automatiskt uppdateras med senaste firmware. Dessa uppdateringar sker endast när enheten är ansluten och inte under bruk.

  Produkten innehåller: 
  1 st. hydrometer
  1 st. uppladdningsbart batteri


  Så här gör du+


  Titta noga på nedan videos för att förstå hur din digitala hydrometer fungerar! Du kan även ladda ned produktbladet för att förstå din produkt bättre. 

  Läs produktbladet här
  X