Stigbergets West Coast 6,5% - Ölbryggningskit (4 Liter) | 4-lit
🚚  NYHET! Hemleverans!
Meny
Sök produkt

Stigbergets West Coast - Ölbryggarkit (4 Liter)Stigbergets West Coast - Ölbryggarkit (4 Liter)Stigbergets West Coast - Ölbryggarkit (4 Liter)

Stigbergets West Coast - Ölbryggarkit (4 Liter)

849 SEK / 799 SEK
✓ Fria returer  ✓ Leverans 1-3 dagar  ✓ Frakt från 79 kr


Ett samarbetsrecept mellan Stigberget x Det Lilla Köksbryggeriet.
Få bryggerier har lyckats få ut så mycket kvalitet på så kort tid som Stigbergets Bryggeri från Göteborg. Att översätta Stigbergets öl till våra recept var en utmaning. Men det blev riktigt bra. I detta recept slår vi personligt rekord i humlemängd. Bara i torrhumlingen dopar vi ölet med 25 gram humle. När ni brygger ska ni både torrhumla och köra något som heter hopstand för att uppnå den där mjuka beskan och saftigheten som hör en västkustsk humlejuice till. 

Obs. varje recept är unikt, se instruktionerna här6%Enkel
FärgAlkoholhaltSvårighetsgrad

Stil: Västkustsk humlejuice
Humle: Mosaic, Simcoe, Citra, Perle
Malt: Cara Gold, Torrified wheat
Färg: Gul
Doft och smak: Humlearomatisk med smak och arom av ananas, passionsfrukt, grapefrukt och en mjuk (supermjuk) beska. 
Passar till: Det mesta - lamm, en vegetarisk gryta eller som en helt vanlig sällskapsdryck
För dig som gillar: Göteborgsk öl och välhumlat och inte minst allt från Stigberget


Kittet innehåller:
1 st. Stigbergets West Coast IPA 6%
5-liters jäskärl av glas
Termometer
Hävert
Kapsyleringsapparat
Kapsyler (de ligger i den bruna receptpåsen)
Desinfektionsvätska
Silikonpropp
Jäsrör

Det Lilla Köksbryggeriet

Orginalet sedan 2010. Det perfekta ölbryggningskitet för nybörjare. Komplett med all utrustning och ingredienser du behöver för att brygga din egen öl. Ölbryggningskit från Det Lilla Köksbryggeriet har köpts av fler än 20.000 nöjda kunder. Enklare och godare blir det inte. Med hjälp av filmklipp och pedagogiska bildinstruktioner garanterar vi gott öl redan på första försöket. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som Sveriges mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd. Våra 4-liters ölbryggningskit ger dig cirka 12 flaskor (33 cl). En perfekt volym för dig som vill ha det bekvämt. Inte för mycket öl som står och dammar i en källare och jäskärlet tar ytterst lite plats när det inte används och är fin nog att stå framme som dekoration. 

Kittad för livet! Bryggutrustningen som medföljer går att användas om och om igen. När du vill brygga mer är det bara att välja ett nytt recept från vårt sortiment.

Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök. Total tid för att brygga öl är 2-3 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull (eller större), tratt, visp, en slev och tomflaskor.


Tappa öl på flaska, se film:


Missa inget

Anmäl dig till Det Lilla Nyhetsbrevet och var först med nyheter om limiterade recept och bra deals från oss på Det Lilla Köksbryggeriet!

X