Stigbergets West Coast - Ölbryggarkit (4 Liter)
Snabba Leveranser 1-3 dagar!
Meny
Sök produkt

Stigbergets West Coast - Ölbryggarkit (4 Liter)Stigbergets West Coast - Ölbryggarkit (4 Liter)Stigbergets West Coast - Ölbryggarkit (4 Liter)Stigbergets West Coast - Ölbryggarkit (4 Liter)

Stigbergets West Coast - Ölbryggarkit (4 Liter)

899 SEK

Antal:

Lägg i kundvagnen
✓ Leverans 1-3 dagar ✓ ★★★★★ 4.8 Google Reviews


Kittet innehåller:
1 st. Stigbergets West Coast IPA 6%
5-liters jäskärl av glas
Termometer
Hävert
Kapsyleringsapparat
Kapsyler (de ligger i den bruna receptpåsen)
Desinfektionsvätska
Silikonpropp
Jäsrör

Om ölet:
Stigberget, Sveriges mest framgångsrika bryggeri! I detta recept slår vi personligt rekord i humlemängd. Bara i torrhumlingen dopar vi ölet med 25 gram humle. När ni brygger ska ni både torrhumla och köra hopstand för att uppnå den där mjuka beskan och saftigheten som hör en västkustsk humlejuice till. 

Stil: Västkustsk humlejuice
Alkoholhalt: 5-6%
Svårighetsgrad: Medel
Humle: Mosaic, Simcoe, Citra
Malt: Torrified wheat
Färg: Gul
Doft och smak: Humlearomatisk med smak och arom av ananas, passionsfrukt, grapefrukt och en mjuk (supermjuk) beska. 
Passar till: Det mesta - lamm, en vegetarisk gryta eller som en helt vanlig sällskapsdryck
För dig som gillar: Göteborgsk öl och välhumlat och inte minst allt från StigbergetInstruktioner+


Varje recept är unikt och det är viktigt att följa instruktionerna noga för just ditt recept. Instruktion för just detta recept hittar du här!

Så brygger du+

Livsmedelsinformation+


Innehållsförteckning: KORNMALT, VETEMALT, humle, jäst

Förvaring: Jäst och humle förvaras bäst vid högst + 4 °C. Malt förvaras torrt och svalt.


Hållbarhet minst 3 månader. Se förpackning för bäst-före-datum.

Om Det Lilla Köksbryggeriet+


Originalet sedan 2010. Det perfekta ölbryggarkittet för nybörjare. Komplett med all utrustning och ingredienser du behöver för att brygga ditt eget öl. Ölbryggningskit från Det Lilla Köksbryggeriet har köpts av fler än 40.000 nöjda kunder. Enklare, godare och roligare blir det inte! Med hjälp av filmklipp och pedagogiska bildinstruktioner garanterar vi gott öl redan på första försöket. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som sveriges bästa mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd. Våra 4-liters ölbryggningskit ger dig cirka 12 flaskor (33 cl). En perfekt volym för dig som vill börja brygga öl. Inte för mycket öl som står och dammar i en källare och jäskärlet tar ytterst lite plats när det inte används och är fin nog att stå framme som dekoration. 

Kittad för livet! Bryggutrustningen som medföljer går att användas om och om igen. När du vill brygga mer är det bara att välja ett nytt recept från vårt sortiment.

Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök. Total tid för att brygga öl är 2-3 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull (eller större), tratt, visp, en slev och tomflaskor.

Fler spännande produkter

X