Suröl - Ölbryggningskit (4 Liter)
Snabba Leveranser 1-3 dagar!
Meny
Sök produkt

NYHET!
Sour Candy - Ölbryggarkit (4 Liter)Sour Candy - Ölbryggarkit (4 Liter)Sour Candy - Ölbryggarkit (4 Liter)

Sour Candy - Ölbryggarkit (4 Liter)

849 SEK

I denna produkt ingår detta:


Antal:

Lägg i kundvagnen
✓ Leverans 1-3 dagar ✓ ★★★★★ 4.8 Google Reviews


Kittet innehåller:
1 st. Sour Candy 5% receptsats (4-liter)
5-liters jäskärl av glas
Termometer
Hävert
Kapsyleringsapparat
Kapsyler (de ligger i receptpåsen)
Desinfektionsvätska
Silikonpropp
Jäsrör

Om ölet:
Alla älskar suröl. Jo, det är sant! Suröl älskas både av de som redan gillar öl, men även av de som säger sig vara motståndare till öl. Låt er inte luras av namnet, suröl tillhör inte sur-kategorin där surströmming ingår. Suröl är något helt annat, mycket härligare. Fruktigt, syrligt och läskande. Sour Candy brygger du med Eldorado-humle som har något så sjukt som godistoner i sin smakpalett! Mums! (Om man vill kan man med fördel även smaksätta det här receptet med bär/frukt som till exempel hallon eller mango)

Stil: Suröl
Alkoholhalt: 5%
Svårighetsgrad: Enkel
Humle: Eldorado
Malt: Vetemalt
Färg: Gul
Passar till: När du vill ha något läskande 
För dig som gillar: Berliner Weisse, suröl generellt.

Instruktioner+


Varje recept är unikt och det är viktigt att följa instruktionerna noga för just ditt recept. Instruktion för just detta recept hittar du här!

Så brygger du+

Livsmedelsinformation+


Innehållsförteckning: KORNMALT, VETEMALT, humle, jäst

Förvaring: Jäst och humle förvaras bäst vid högst + 4 °C. Malt förvaras torrt och svalt.


Hållbarhet minst 3 månader. Se förpackning för bäst-före-datum.

Om Det Lilla Köksbryggeriet+


Originalet sedan 2010. Det perfekta ölbryggarkittet för nybörjare. Komplett med all utrustning och ingredienser du behöver för att brygga ditt eget öl. Ölbryggningskit från Det Lilla Köksbryggeriet har köpts av fler än 40.000 nöjda kunder. Enklare, godare och roligare blir det inte! Med hjälp av filmklipp och pedagogiska bildinstruktioner garanterar vi gott öl redan på första försöket. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som sveriges bästa mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd. Våra 4-liters ölbryggningskit ger dig cirka 12 flaskor (33 cl). En perfekt volym för dig som vill börja brygga öl. Inte för mycket öl som står och dammar i en källare och jäskärlet tar ytterst lite plats när det inte används och är fin nog att stå framme som dekoration. 

Kittad för livet! Bryggutrustningen som medföljer går att användas om och om igen. När du vill brygga mer är det bara att välja ett nytt recept från vårt sortiment.

Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök. Total tid för att brygga öl är 2-3 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull (eller större), tratt, visp, en slev och tomflaskor.

Fler spännande produkter

X