***VETE! Veteöl 5% - Ölbryggningskit (10-liter) | Det Lilla Köksbryggeriet

🐆 Snabba leveranser 1-3 dgr

Meny
Sök produkt

***VETE! Veteöl 5% - Ölbryggningskit (10-liter)***VETE! Veteöl 5% - Ölbryggningskit (10-liter)***VETE! Veteöl 5% - Ölbryggningskit (10-liter)

***VETE! Veteöl 5% - Ölbryggningskit (10-liter)

1099 SEK
✓ Snabb kundtjänst  ✓ Snabba leveranser  ✓ Hemleverans


Kittet innehåller:
1 st. ***VETE! Veteöl 5% 10L receptsats
10-liters jäskärl av PET-plast i livsmedelskvalitet, nästan helt syretätt vilket gör den optimal för lagring av öl och vin
Termometer
Kapsyleringsapparat
Kapsyler (ligger i den bruna receptpåsen)
Desinfektionsvätska
Gummihätta
Jäsrör
Hävert

Om ölet:

Veteöl för finsmakare! Huvudrollen i det här receptet ges till Fröken Jäst och Herr Malt. Ett perfekt recept för dig som vill dricka egenbrygd veteöl utan några konstigheter. Ett svalkande öl perfekt till våren och sommaren då man vill ha en aning lättare öl att avnjuta.


Stil: Veteöl 
Alkoholhalt: 5%
Svårighetsgrad: Enkel
Humle: Hallertau
Malt: Vetemalt
Färg: Ljus
Doft och smak: Citrusfrukt och svagt av honung.
Passar till: Kryddstark mat, tex mexikanskt. Perfekt till grytor, pulled pork och kycklingrätter.
För dig som gillar: Franziskaner, Hoegaarden eller Paulaner

Gör flaskorna ännu finare med Det Lilla Köksbryggeriets egna etiketter, köp här!

Instruktioner+


Varje recept är unikt och det är viktigt att följa instruktionerna noga för just ditt recept. Instruktion för just detta recept hittar du här!

Så brygger du+

Livsmedelsinformation+


Innehållsförteckning: KORNMALT, VETEMALT, humle, jäst

Förvaring: Jäst och humle förvaras bäst vid högst + 4 °C. Malt förvaras torrt och svalt.


Hållbarhet minst 3 månader. Se förpackning för bäst-före-datum.

Om Det Lilla Köksbryggeriet+


Originalet sedan 2010. Det perfekta ölbryggarkittet för nybörjare. Komplett med all utrustning och ingredienser du behöver för att brygga ditt eget öl. Ölbryggningskit från Det Lilla Köksbryggeriet har köpts av fler än 40.000 nöjda kunder. Enklare, godare och roligare blir det inte! Med hjälp av filmklipp och pedagogiska bildinstruktioner garanterar vi gott öl redan på första försöket. Alla recept är utvecklade av Det Lilla Köksbryggeriets bryggmästare. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror från exakt samma leverantörer som sveriges bästa mikrobryggerier. Råvarorna förpackas maskinellt i syretäta påsar för att förlänga kvalitet och livslängd.  

Kittad för livet! Bryggutrustningen som medföljer går att användas om och om igen. När du vill brygga mer är det bara att välja ett nytt recept från vårt sortiment.

Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök. Total tid för att brygga öl är 2-3 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull (eller större), tratt, visp, en slev och tomflaskor.

X