Bryggutrustning för 20 liter | 20-liter Bryggutrustning - Shop

Snabba leveranser 1-3 dagar!

Meny
Sök produkt

Bryggutrustning för 20 liter

849 SEK
✓ Snabba leveranser  ✓ Snabb kundservice  ✓ Frakt fr. 49:-
Bryggning ska vara kul och smärtfritt, därför har vi satt ihop ett komplett utrustningskit för dig som köpt ett 20-25 liter automatiskt bryggverk. Kitet innehåller den utrustning du kommer behöva för att brygga, jäsa och tappa till flaska (utöver recept, bryggverk och flaskor). 

Utrustningskitet innehåller: 

Mäskroder - Specialgjort för att kunna röra om ordentligt när man blandar den krossade malten med det varma mäskvattnet. 

Rengöringsmedel och desinfektionsmedel - Rengöringsmedel och desinfektionsmedel. Det här räcker för att tvätta ur ditt bryggverk och desinfecera allt som kommer vidröra vörten. Dessa två flaskor kommer räcka ett antal bryggningar framöver. (OBS! Tillgång på desinfektionsmedel och rengöringsmedel varierar i Sverige, därför är det nödvändigtvis inte den som du ser på bilden som ingår i kitet. Men det ingår alltid 1 st. rengöringsmedel samt 1 st. desinfektionsmedel som är motsvarande de du ser på bilden.)

Pumphävert (stor modell) - En pumphävert är otroligt smidigt att ha. Den använder du om du tex. ska föra över vört från ett jäskärl till ett annat, eller när du ska få över färdig jäst öl till flaskor. Den här pumphäverten levereras med en ca. 1,8 m lång PVC-slang.  

Flaskfyllare - En flaskfyllare monterar du på pumphävertens PVC-slang sen stoppar du ned bottendelen ner i flaskan och trycker till så kommer flaskan fyllas med öl. Otroligt smidigt!

Jäshink + jäsrör - Jäshinken har tättslutande lock med bussning för jäsrör.
Diameter: 40 cm
Höjd: 40 cm (utan jäsrör)
Rymmer 32 liter när den är bräddfylld.

Kapsylerare - En enkel handkapsylerare hänger med i detta kit. Med den här försluter du enkelt dina flaskor fyllda med öl. Den passar de flesta flaskor med 26 mm. kronkapsyler. 

Termometer - Gradantalet är superviktigt när du brygger öl. Vi skickar med en laboratorietermometer väl anpassad för ölbryggning. Även om de flesta moderna bryggverk anger temperatur under bryggningen kan det vara bra att veta temperatur på vört vid kylning och när man pitchar jästen. 

Missa inget

Anmäl dig till Det Lilla Nyhetsbrevet och var först med nyheter om limiterade recept och bra deals från oss på Det Lilla Köksbryggeriet!

X