Jäs- och flask-kit för 20 liter
Snabba Leveranser 1-3 dagar!
Meny
Sök produkt

Jäs- och flask-kit för 20 liter

849 SEK

Antal:

Lägg i kundvagnen
✓ Leverans 1-3 dagar ✓ ★★★★★ 4.8 Google Reviews
Det här kitet innehåller allt du behöver för att jäsa och flaska din öl. 

Utrustningskitet innehåller: 

Rengöringsmedel och desinfektionsmedel - Rengöringsmedel och desinfektionsmedel. Det här räcker för att tvätta ur ditt bryggverk och desinfecera allt som kommer vidröra vörten. Dessa två flaskor kommer räcka ett antal bryggningar framöver. (OBS! Tillgång på desinfektionsmedel och rengöringsmedel varierar i Sverige, därför är det nödvändigtvis inte den som du ser på bilden som ingår i kitet. Men det ingår alltid 1 st. rengöringsmedel samt 1 st. desinfektionsmedel som är motsvarande de du ser på bilden.)

Pumphävert (stor modell) - En pumphävert är otroligt smidigt att ha. Den använder du om du tex. ska föra över vört från ett jäskärl till ett annat, eller när du ska få över färdig jäst öl till flaskor. Den här pumphäverten levereras med en ca. 1,8 m lång PVC-slang.  

Flaskfyllare - En flaskfyllare monterar du på pumphävertens PVC-slang sen stoppar du ned bottendelen ner i flaskan och trycker till så kommer flaskan fyllas med öl. Otroligt smidigt!

Jäshink + jäsrör - Jäshinken har tättslutande lock med bussning för jäsrör.
Diameter: 40 cm
Höjd: 40 cm (utan jäsrör)
Rymmer 32 liter när den är bräddfylld.

Kapsylerare - En enkel handkapsylerare hänger med i detta kit. Med den här försluter du enkelt dina flaskor fyllda med öl. Den passar de flesta flaskor med 26 mm. kronkapsyler. 

Termometer - Gradantalet är superviktigt när du brygger öl. Vi skickar med en laboratorietermometer väl anpassad för ölbryggning. Även om de flesta moderna bryggverk anger temperatur under bryggningen kan det vara bra att veta temperatur på vört vid kylning och när man pitchar jästen.

Alkoholmätare - Ett måste för dig som brygger egen öl är att veta vad ölet landar på för procent. Det här är denna produkt.  

Fler spännande produkter

X